Citiraj:
Autor Antony
Ja pokušavam samo dat do znanja........
|
Nisi li maloprije reko da is gotov sa postanjem u ovu temu ?
Ti si taj koju uvjerava ljude da je jedino tvoj nacin razmisljanja ispravan i ti znas kolko bi trebalo kostati.
Cijena za sve je oduvijek bila u ponudi-potraznji. Znaci mogu oni naplacivait i 5000$ ako ljudi kupuju znaci cijena je pogodjena. Ako se ne prodaje onda ce pojeftinit i stvar rjesena. Nevidim zasto bi ti ili bilo tko od nas ovdje trebao odrediti koliko je "normalno" da nesto kosta.. ? St aje danas uopce "normalno" u ova luda vremena di mobitle kosta 12,13,15000 kn

? Dali nesto vrijedi XYZ novaca to ni ti ni ja nemozemo znati niti je na sposao stoga je tvoj nacin uvjeravnja totalno nepotreban.
Nismo mi ostali idoti pa nerazumijemo da bi bilo bolje (za nas ali ne za Nvidu , njihove dionicare niti ostale 3rd party hardware proizvodjace, zaposlenike...) da je 500$ umjesto 1500$ ali eto nije i imamo samo opciju kupiti ili ne. nemoras ti nama "dati do znanja" da bi bilo bolje (za nas) da je jeftinije, To je na razini "heureka otkrio sam toplu vodu u 21 stoljecu..."

.
A to sti bi ti grafu koristio iskljucivo za gaming (nije ni render ni gaming jedino za sta se koriste grafe) to je opet tvoj problem jer gaming (osim maloj kolicini profi gamera) je ionako luksuz i nije prijeka potreba niti esencijalno vazno za zivot tako da luksuz se oduvijek placao i placat ce se, pa ko voli nek si priusti kom je skupo nek preskoci/ceka koju generaciju kasnije.
Oduvijek je tako bilo i bit ce.....