View Single Post
Staro 23.08.2020., 18:12   #286
Antony
Premium

Datum registracije: Jun 2007
Citiraj:
Autor Lewis Pregled postova
Pa optuzijes ljude za "Balkanski mentalitet" a sam komentiras, kukas i jos vrijedas ljude sa su "ovce za sisanje" , uvjeravas kako ti neces kupit te pokusavas ljude uvjerit da je jedino tvoje misljenje ispravno ?

Sta te briga oce neko dat 5, 10 ili 15k za komad hardwarea ? Pa nece tebi uzet pa je problem.

Osim toga nitko jos nezna sluzbene cijene tako da je raspravljanje o cijenama trenutno ionako totalno bezpredmetno.

Ja pokušavam samo dat do znanja da ovo što Nvidia radi s cijenama nije normalno. Jedine "argumente" koje dobivam nazad je da su cijene eto ok jer se kartica isplati kroz rendering, kao da se te kartice primarno prodaju za to, a ne za gaming. Ili osim toga još bolji odgovori gdje se samo ismijava ekipa jer se eto valjda smatra da onaj koji "kuka" o cijeni valjda nema para da si to priušti.

Slobodno neka ljudi kupuju te kartice za te pare (nisam doslovno u niti jednom postu napisao nekome da to ne napravi niti mi pada napamet petljat se nekome što će raditi sa svojim novcem), ali neka me se ne pravi idiotom tj. nemojte me uvjeravati da su te cijene normalne i da te grafe stvarno toliko vrijede (za gaming).
Antony je offline   Reply With Quote