View Single Post
Staro 20.08.2020., 22:09   #2149
xlr
49%winner
Moj komp

xlr's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
I ja sam u podstanarstvu, a kako je pvc i novogradnja, moram malo vise paziti. Mislim da je ovo najbolje prikazano jer izvana ti ne mogu fotkati, a vise od ovoga se nema sta vidjeti

https://i.imgur.com/ZNMykdF.jpg

13x13 profili iz bauhausa. Gledao sam da mi stanu u prostor izmedju okvira i rolete i da nisu najtanji moguci. Letvice nisu 100% ravne ali su jako savitljive i prilagode se stolariji kada ih zalijepis. Letvice su probusene borerom i zavidane sa 4 sarafa na kutevima da se ne rascvjeta sve skupa (pretanko je to da se hebem s 45° spojevima). Mrezica je pvc nerastezljiva, zaklamana na profil, nema da mrda. Pazi kada klamas prema sredini okvira da ne pretegnes mrezu i uvijes letve. Takav okvir sam na svakom kutu i po sredini ulovio dvostrukom trakom, komadici od 5cm. Prije toga sam napravio test - komad drva s trakom na suncu nekoliko dana. Jedva sam je skinuo koliko drzi. Traka se skida kao plastelin, ne ostaju tragovi, ali je elasticna za popizdit. Sa istom trakom imam zaljepljenu tablicu na autu, ali puno vise trake sam koristio - ne znam kako cu je ikad skinuti ako bude trebalo.