Citiraj:
Autor xlr
Ove godine sam bacio 300kn u vjetar za mrezice i cicak trake iz Bauhausa. Kako god napravim, ne drzi, pada... Bacio u smece sve skupa.
Na kraju dao 300kn i skrojio drvene profile 13x13mm i nerastezljive pvc mrezice i zalijepio na pvc stolariju na 4-6 tocki s 3M trakom (imao sam mjesta izmedju okvira i rolete). Nadam se da to necu morati tako skoro skidati jer nece biti lako.
Istu stvar sam radio i u proslom stanu, al mislio sam u ovom napraviti to malo ljepse, cicak, mrezice... Nema do drvenih profila
Ako i odes na varijantu elasticnih mrezica, napravi bolji nacin kako ces zalijepiti cicak na stolariju. Probao sam doublesided 3M traku, par doublesided silikonskih traka (za police, heavy duty) - nista mi nije drzali taj jebeni cicak. Jedino nisam probao sikaflexom to uloviti, al to bi moralo drzati. I nemoj elasticne mrezice natezati jer ce ti sve pocupati koliko god ti mislio "ma samo malo sam je nategnuo cisto da se izravna".
|
Sve isto kod mene. Samo bi nadodao za prvi-put-radim-s-drvom ekipu poput sebe, letvice koje kupite nisu ravne pa ako radite za vrata racunajte da cete tesko dobiti da vam se sve fino slaze s okvirom. Mozda i postoje ravnije letvice, ja sam uzeo bez gledanja jer mi nije palo na pamet provjerit.
Sto se tice prozora, ja sam svoje cicak trake zakucao malim cavlicima u okvir (drvo) po kutevima jer nisam imao kako prakticno ubaciti drveni okivr, a da mogu prozor zatvoriti.
I za kraj, ne skodi ponoviti, ne natezite mrezicu na cicak traku jer ce se poceti odljepljivati i po sredini
Da radim ponovo, probao bi s ovom iz Peveca sto OuttaControl spominje.