Citiraj:
Autor lowrider
Strašno. Pa kak onda mijenjaju svječice, pošto diraju strujni dio auta kojim se ne bave? Ili nedaj bože zamjenu brtve glave gdje se svi živi senzori skidaju, instalacija se miče itd?
|
Ne znam valjda ih je strah jadne.
Citiraj:
Autor Guls
Sad bi svašta napisao za taj TAS, ali neću blatiti konkurenciju.
Velim ti, svrati do Purića.
Ono što bi napravio na tvom mjestu je prvo probao rezervni ključ.
Ako ne, kao što su ti rekli, bobine i svjećice, negdje je izgubiljen kontakt ili je došla voda, čest slučaj kod vrancuza. Možda će ti popravak doslovce koštati ništa kad se sve posuši.
Nazovi 01 3368 146, Ivica - pitaj za savjet, pomoći će ti svakako.
|
Trenutno je auto kod strujića, ako on veli da je sve okej, onda ću tak napravit. U servisu mi jutros, kad sam došla po auto, rekli da nema struje do pumpe za gorivo. Prvo kaj me strujić pital je bilo kak je stao auto, jel odjednom samo crko ili je polako stao. Rekoh polako je stao. Kaže lik "znači da ste ostali bez goriva". Reko skoro puni tank je nutra, u servisu mi rekli tak i tak, za pumpu da nema struje. Malo je i on blijedo gledal.

Budem čula kaj će mi on reć. Javim razvoj situacije.

Ak stvarno ispadne neka glupost ko rezervni ključ, tukla bum sama sebe po glavi... A za TAS, da, znam... Oni su sami za sebe rekli da ne rade nikakve veće popravke nego ono, zamjene ulja i takve pizdarije. A kad sam već morala ionak šlepat auto do doma, a oni mi 500m od kuće, reko nek ga pogledaju, nemre škodit. Nisu mi niš računali, pa ajd... Nije da ni imaju kaj računat, na kraju krajeva.