Tema: Iskon
View Single Post
Staro 19.08.2020., 11:25   #5672
NTN
Premium

Datum registracije: Oct 2006
Citiraj:
Autor Facelessone Pregled postova
Povukli 4tel i tcom optiku kroz ulicu a ja pod ugovorom još godinu dana.
Dolaze mi napravit priključak optike na kuću iz t-coma (kooperanti) kroz koji dan. Dal iskon pruža uslugu preko njihove optike onda?
Poslao sam im mail ali ne odgovaraju.

Kad t-com provuce optiku do kuce ne mora znacit da ce iskon optika u startu biti moguca.
Kod mene je optika u kvartu provucena prosle godine, i nakon par mjeseci zovu iz iskona ko korisniku na parici da jel zelim prec na optiku, ja kazem da, no za par dana iz iskona poziv "ipak vam optika nije dostupna nakon provjere", valjda t-com nije dao u tom trenutku). Nakon toga dolazi t-com agent sa ponudom za optiku , no visa cijena od iskona VDSL i obavezni ugovor mi nisu odgovarali.

Prodje par mjeseci i iz iskona zovu u vezi optike opet, posalju ugovor na mail da ga potvrdim, napravim to i nakon 10-15 dana javljaju se prvi tehnicari koji od ulice glavni kabel s optickim nitima dovedu do kuce (crni s 12 niti), nakon par dana dolaze 2 tehnicari koji skracuju taj kabel i spajaju jednu nit na vanjsku kutiju (ja tu kutiju nemam jer odprije imam podzbuknu kutiju s regletom od bakrene parice i samo sam im rekao da maknu regletu i unutra stave tu tzv. prespojnu kutiju).

Treci tehnicar dolazi za par dana da uvede nit iz vanjske kutije na mjesto unutar kuce/stana po tvojoj zelji.
Cetvrti tehnicar dolazi s iskon routerom.

To je procedura koju sam ja prosao u nekih 3 tjedna od trenutka potvrde ugovora.

Danas mi dolazi iskon tehnicar s routerom.

Zadnje izmijenjeno od: NTN. 19.08.2020. u 11:34.
NTN je offline   Reply With Quote