Citiraj:
Autor strgani
Htio bih zatamniti stakla na automobil, no ne znam koliko jako i na kojim sve staklima se to smije, gdje to napraviti, koliko kosta, treba li što upisivati u prometnu onda i tko to najbolje radi.
Zato bih zamolio kolege forumaše koji imaju iskustva s tim, radili su to, dali su to raditi na svom autu, ili pak znaju i mogu napraviti to, da mi se jave, ili čak i ovdje napišu da ostane i za druge ljude koje zanima
Također me zanima zna li itko kojeg dobrog autolimara da mi sredi na dva mjesta na blatobranima hrđu, i da mi se prefarba/prelakira hauba jer izgleda ko da je mat, laka opće nema. Bila je mjenjana i loše obrađena i sad je u ku.cu 
|
Smijes sva osim prednje sajbe i vozackih i suvozackih vrata, postotak je nebitan.
Ja sam isao kod frajera u onako.hr na preporuku i sljedeci auto na koji ce ic folije ide isto tamo.
Ovisi koji auto imas i za kaj ti prvenstveno treba zatamnit, ja sam htio prvenstveno zbog klinaca/sunca, stavio sam 80% (ili 20% ovisi kak tko gleda) na “golf klasi” auta. Da biram ponovo isto bi stavio, 70% bi bilo premalo, vise od 80% previse jer je ipak to manji auto. Ak ima neki veci monovolumen onda komotno ide 85-90% zbog velicine stakla.
I da potpuno je drugaciji pogled izvana prema unutra i obrnuto sto se efekta tice pa nema zime da se vise nece vidjet van.