Tema: Epic Games
View Single Post
Staro 19.08.2020., 08:29   #829
Morpheous
Premium

Morpheous's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Malo sam gledao što je sve izišlo od AAA naslova na Epicu u posljednjih GODINU I 9 MJESECI od kada nam se Epic ulizuje - pogledajte listu donjih AAA igara. Pa među njima se nalaze i neke kompletne kolekcije serijala osim Batman serijala gdje fali posljednji 4. dio. Uz njih tu ima gomila dobrih indie i drugih igara s manjim budžetom, ali i dalje jako izvrsnih poput world of goo, oxenfree, gone home......meni se ovakav pristup sviđa. Pohlepni? Pa neka zarađuju i milijarde, ali dok god ne rade budale od svojih kupaca ja ću biti sretan. Normalno da nije za očekivati da će Epic vječno biti takav i davno su prošli moji fanboy dani kada sam bio vjeran nekoj firmi (osim AMD-u, oni će mi zauvijek biti u srcu ), no imam veliko poštovanje prema onima koji ga imaju i prema meni, a Epic ga svakako ima. Dok traje, traje. Doživio sam veliko razočaranje u Valve kojeg sam obožavao još od kada je Half-life izišao i godinama se pitam koji je njima k*rac, dok nisam pogledao/pročitao steam dokumentarac ili kako drugačije da ga nazovem "Half-Life: Alyx - Final Hours" službeno odobren od Valvea i shvatio da oni uopće nemaju normalno vođenje firme i nekakvu poslovnu strategiju nego im je upala sjekira u med i ponudili su prvi nešto što drugi nisu, a to je Steam i sada zarađuju milijarde. Pogodili su idealan trenutak kada su ljudi postali ovisni o digitalnom sadržaju. Tko ovo nije pogledao, iskrena preporuka od mene.

Za sada je Epic ok u mojoj knjizi dojmova, a Apple-u se mogu samo nakloniti poslovnoj strategiji jer musti tolike novce sva ova desetljeća na ogromnoj fan boy bazi je impresivno i to je činjenica. O onome što mi se kod njih ne sviđa mogao bih do sutra.

A Total War Saga: Troy
Borderlands: The Handsome Collection
Civilization 6
Grand Theft Auto 5
Just Cause 4
Watch Dogs
Assassin's Creed Syndicate
Kingdom Come: Deliverance
Darksiders Warmastered Edition
Darksiders 2 Dethinitive Edition
The Wolf Among Us
Rayman Legends