Tema: Iskon
View Single Post
Staro 18.08.2020., 18:52   #5668
OuttaControl
Premium
Moj komp

OuttaControl's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Dodatno, pojam kvara u finalnoj je verziji pravilnika definiran isključivo kao “potpuni prekid usluge” što znači da teleoperateri neće biti dužni plaćati penale ili u zakonskom roku otklanjati kvarove onda kad oni potrošačima čine samo povremeni prekid usluge, a što nije najbolje rješenje za korisnike.
Ehh čitam ovo što je Nikky poslao(hvala) i izgleda da mi nema koristi od kontaktiranja ovih sto mi je calypso napisao(hvala i tebi) jer ja nemam potpuni prekid veze nego veza puca jedno 30tak puta dnevno na par minuta... Prije je bilo 4-5 to mi je bilo podnosljivo, 30 mi je vec neprihvatljivo, pogotovo kad uploadas 300 mb sa cca 1 mbit uploada, pa nakon 2 pokusaja moras upogonit mobilni internet...

Ja sumnjam da mi je router u banani jer kako je zatoplilo tako se i on zblesira još više (VMG5313-B30A) A ovi rade mjerenja i kažu, je, vidimo greške....

I sad po treci put "istekaj kabel, ustekaj ga u tel1, -ne može preširok je, ok sad ću ja mjerit, ok ustekajte kabel nazad u dsl, promjenio sam profil pa vi provjerite jel ok, -nije ok"

Zadnje izmijenjeno od: OuttaControl. 18.08.2020. u 19:01.
OuttaControl je offline   Reply With Quote