Ljudi dragi sve ja to razumijem, ali se ovdje bori ista bogata bagra da zarade još više novaca s time da Epic koristi nešto Apple-ovo, a Apple ne koristi ništa od Epica. Epic će jako puno izgubit bez Apple-a, a Apple vrlo malo bez Epica. Da se neki mali studio bori protiv velikog Apple-a normalno da bi bio protiv Apple-a, ali kad ti mali siromašni studiji uredno plaćaju fee Apple-u (kao što bi svatko trebao biti plaćen za svoj servis koji drži) a jedan Epic koji zgrće stotine milijuna dolara mjesečno na dječurliji koja troši pare na mikrotransakcije ne želi plaćati fee, nego izigrava žrtvu, pravi nekakve reklame da prikažu Apple kao lošeg giganta, a oni su jadni, imaju milijarde na računima, a moraju plaćati fee.. jadni.
Opet kažem, sve razumijem, monopol, zakon bla bla, ali ni to nekad nema smisla. Susjedu lopov provali u dvorište i pas ga unakazi. Lopov tuži susjeda i dobije tužbu. Ja bi sad trebao biti na strani lopova jer je zakon na njegovoj strani? Molim vas..
Citiraj:
Autor Mario92
Što bi bilo kad bi Microsoft zabranio instalaciju aplikacija i igara osim iz Microsoft Store-a?
Da li bi i to bilo ok?
|
Naravno da bi bilo ok jer je njihova platforma. Ja da sam na njihovom mjestu davno bi tražio postotak od steama koji uzima isto 30% od svake prodane igre.
Vama nije jasno da ako ovo prođe Epicu da onda nitko više neće plaćat nikakav fee Apple-u i za šta da oni onda održavaju, nadograđuju i poboljšavaju app store, da bi se drugi mogli bogatit dok oni plaćaju ljude koji rade na store-u?