Citiraj:
Autor pogi
Gledali smo istu tekmu...
Utakmica mi je bila negledljiva. Kao da su igrali POR - MEM u NBA 201X na PS plejka sama protiv sebe
Znam da je tekma bila važna i POR i MEM jer su oboje mogli u playoff, ali dojam je takav. Možda mi se nešto promijeni u Playoffu
|
Ne znam što si očekivao, ali odigrali su u skladu s mogučnostima.
Portland ima momčad kakvu ima, mali bekovi, slaba krila i spori centri, collins je igrao samo par minuta.
Memphis je pokazao odličnu timsku košarku, kakav stav i kakva promjena u samo jednoj sezoni. Ja Morant je čudo neviđeno, nadam se da će se taktički dobro razvijati i da neće biti samo fizikalac.
Citiraj:
Autor BsClocked
Koji hajp oko blazersa opcenito, kako sa kojim igracima lilard ce bit poduplan cisto me zanima ajde da nije C.J ozljeden.nabit ce ih LAL 4:1
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
|
Tako nekako. Jako su simpatični, ali limitirani. Meni je strašno gledati Carmela i Hezonju, mislim da u Zaboku ne mogu igrati. Carmelom IQ je zapanjujuće nizak, takva glupa alibi riješenja...
____
Imo
ZAPAD
LA Lakers - Portland Trailblazers 4:1
Obrva
LA Clippers - Dallas Mavericks 4:0
Mašinko Kavaji. Phorzingis ne može čuvati stolicu...Možda ulove koju tekmu samo radi luke.
Denver Nuggets - Utah Jazz 4:1
Đoker.
Houston Rockets - OKC Thunder 4:2
Tvrdo, ali HOU.
ISTOK
Milwaukee Bucks - Orlando Magic 4:0
Toronto Raptors - Brooklyn Nets 4:0
Boston Celtics - Philadelphia 76ers 4:1
Bolje da ne prognoziram, ali vrijeme da embiid povuče sa 40+20 kroz cijelu seriju odvede ih do prolaza, ili će pokazati da je samo jedan odličan igrač bez srca i bez konstante.
Miami Heat - Indiana Pacers 4:1
Warren na koljenima, prosjek ispod 12 koševa.
Odebajo na 16+12+5+2