Evo ti moje iskustvo zašto ipak uzeti i naruciti oneline.
Kupio sam 4 27" 1080p 144 MHz monitora.
1X Asus VG279Q - testirao ekran/matricu, vidio da je matrica lošija tj sporija od AOC-a , te crvena boja nije bila
crvena nego je bila
narancasta koja je blago vukla prema crvenoj i vratio ga i dobio povrat love.
3X AOC 27G2U/BK
Prvi AOC imao je 2 mrtva piksela i pre izražen backlight bleed - vratio ga u ducan i dobio povrat love..
Nešto slicno ovome, doduše ne tako ekstremno , ali opet ne može ni kamera "uhvatit" realno stanje u mraku kakvo mi ocima vidimo.
... imao je 6 tocaka koje su svjetlile kao da sam u uglove zalijepio i upalio 6 malih ledica.
Drugi je imao slicno ali daleko manje ali svejedno je bilo primjetno na crnoj podlozi i ono što kažeš pri gledanju FILMOVA u mraku.
Tek sa trecim modelom AOC-a bio sam zadovoljan, kojeg sam ostavio i sa kojeg ti ovo pišem.
Slobodno prolistaj temu u natrag i vidjet ces da je ekipa ovdje također vracala monitore od 4000 do 5000 kn natrag u ducan zbog preizraženog IPS glow-a i backlight bleed -inga.
Ako voliš biti na milosti ili nemilosti trgovca koji oce ili nece uvažiti tvoj moguci povrat monitora zbog ovog ili onog razloga kupi ga u trgovini kešom ili karticom.
Ako oceš ici na sigurno onda kupi oneline i pokupi ga u shopu - osobno preuzimanje (Imaš
Links u Splitu) ako ti je blizu, ako nije plati shopu dostavu doma tih 35 kn i mirna Bosna.
Ne kaže se bezveze PANEL Lutrija.