View Single Post
Staro 16.08.2020., 13:20   #16
dada-as
Bot Maker
Moj komp

dada-as's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Da, jos uvijek neki prodaju R7 270, rx 560, GTX 750, da ne nabraj sada za 300kn ako mislis na takve povoljne graficke. Da stvarno opce ne gledam one do 200kn, da to su te koje su se kupovale prije rudarenja, sad neznam tko ih kupuje, jer za 400 - 500 kupi graficku koja bez problema pokrece sve igre, neznam jel to puno? Jel puno da graficka koja je kostala 2000kn prije 3 godine sad ide za 500kn? Meni se to cini bezobrazno jeftino. I bas te graficke su totalno izbacile one "povoljne" graficke koje su se prodavale prije rudarskog booma, jer IMO nevrijede nista.

Hocu rec, da sad je povoljna situacija, naravno kad je bio Boom je bila nepovoljna. To je isto kao GPU balon. GPU balon se sad ispuhao i srozao cijene graficki pa sad i casual gamer moze bez problema za par stotina kuna upgrejda igrat sve igre bez problema.

A opet se spominju famozni ventovi, i opet bih volio cuti druge rudare koji su imali veci broj graficka u rukama i kazu koliki je postotak graficki koji im je trebao promjenu ventova. Znam da to isto ovisi od rudara do rudara, ali sma uvjeren da nije da graficka koja je rudarila treba promjenu ventilatora 100%, kladim se da je taj postotak debelo ispod 50%. Iz osobnog iskustva znam da je 10% na 60 grafi, volio bi cuti ako netko zna podatak na vecim brojem graficki.

Zadnje izmijenjeno od: dada-as. 16.08.2020. u 13:33.
dada-as je offline   Reply With Quote