Tema: Epic Games
View Single Post
Staro 14.08.2020., 15:10   #794
OuttaControl
Premium
Moj komp

OuttaControl's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor Mirkopoter Pregled postova
Nikako. Ako ti se ne sviđaju uvjeti VLASNIKA trgovine u kojoj želiš prodavati svoj proizvod onda ga ne trebaš tamo ni prodavati.

Gdje bi PlayStation bio kad bi developeri rekli da žele izdati igru na PlayStation Store-u, ali ne želi plaćati fee PlayStationu.

Ne razumijem. App store. Google play, PlayStation Store.. vođenje i održavanje tih servisa ništa ne košta? Naravno da košta i zašto bi oni dopuštali da netko svoje proizvode besplatno prodaje na njihovim servisima.
BluRay pajdo, odes u ducan i kupis CD, nisi prisiljen na nikakv Playstation Store ako ne zelis. Na Apple si prisiljen, na Androidu ima alternativa ipak, ali opet na klimavim nogama...

Citiraj:
Autor sti Pregled postova
Ili još jednostavnija paralela, zamisli da Microsoft dozvoli igranje PC igara na Windowsima samo igrama koje su kupljene preko njihovog store-a.

Čisti antitrust, što je upravo ono što je Epic i očekivao, zato su imali spremnu antitrust tužbu protiv Applea i pokrenuli je minutu nakon što je Fortnite uklonjen.
Da zamisli da Microsoft zabrani steam, epic, gog, uplay i ostale na windowsima? Sto bi onda rekao na Microsoft? To je sve ok imaju pravo? Ja mislim da bi prvi diga buku kako to oni mogu sada ovdje.

Citiraj:
Autor Pentel33 Pregled postova
A tko želi išta prodavati besplatno?
Tu već itekako ima temelja za tužbu pogotovo zato što je mnogim firmama dozvoljeno direktno plaćanje njima, znači dvostruki kriteriji.
Upravo tako imam neke aplikacije sa custom paymentom koji prolazi sve validacije Applea i Googlea, samo sta je zarada na njima toliko minimalna da se korporacije niti ne zele ogrebati.
OuttaControl je offline   Reply With Quote