View Single Post
Staro 21.01.2006., 02:16   #30
stuc
Banned

stuc's Avatar

Datum registracije: May 2005
Bolje da ostane ista... kad je sve na jednom mjestu nekako mi je preglednije. Tak me briga na kojoj je stranici moj ili nečiji oglas jer se ionako ravnam po datumima. ROP je isto dobra stvar , napišeš , malo proćaskaš s ljudima i vidiš oćeš prodat ili ne. Naša tržnica i je popularna i jedinstvena što je baš takva - nekako domaćeg karaktera. E sad preprodavačima može smetat što njihov oglas nije na vrhu , pa nije ovo slavonska burza ili plavi oglasnik da platiš 20kn i gledaš svoj uokvireni oglas ! Eventualno bi se moglo razdvojit na dva djela - PC i Ostalo. Da, još jedan prijedlog - zadnja 2 mjeseca sam primjetio dosta oglasa članova koji uopće ne sudjeluju na forumu nego isključivo operiraju na tržnici -> čitaj preprodavači. U cilju zaštite od sumljive robe INZISTIRAO bih na pravilu da nema prodaje niti kupnje za članove koji nemaju minimalno 200 postova. Na tržnici ionako najviše posluju forumaši koji sudjeluju i u samom forumu pa mislim da tu uopće nebi trebalo biti problema. Naša tržnica je jedinstvena i čemu je onda pretvarat u nekakav tipičan oglasnik ??
stuc je offline   Reply With Quote