Citiraj:
Autor xGAME
Eskluzive na PS-u su napravljene od strane Sonya ili studija koje su oni osnovali ili kupili. Nije baš isto.
Epic sere otpočetka da želi stati na kraj eskluzivama, monopolu, itd. i onda isto to rade i oni. Nisu ništa bolji od onog protiv kojih se bore. Free igre mi ništa ne znače, ako ostale stvari ne šljakaju kako trebaju ili pričaju jedno, a rade drugo.
Nek budu eskluzive za platforme, ali ove njihove gluposti da spašavaju PC gaming su bedastoće. Da nisu krenuli s takvim stavom, a radili suprotno, ne bi se nikakva prašina digla.
Svi redom su isti, ali bit će zanimljivo gledati rasplet ovih tužbi.
Što je da je, ovo su izveli savršeno. Poveli su u rat protiv applea i googlea Fortnite community tako da ih ih sa svih strana pritisnu. Unutar igre nabrijavaju ljude sa epic good, apple bad videima i eventima. Uglavnom, masters of PR.
|
Naravno, to je jasno, ali naglasak je da su mnoge studije kupili - dakle, vidiš da studio ima dobar IP i kupiš ga. Zar i to nije lihvarski? Ja nemam ništa protiv toga jer je to nažalost današnji način poslovanja bogatih kompanija koje vide dobar proizvod i kupe cijelu firmu kako bi dobili pravo nad tim proizvodom. Volio bih da su stvari drugačije, no budimo iskreni...da su stvari onakve kakve ih želim da budu imali bi jednu prijenosnu konzolu, jednu kućnu i PC

Meni je nevjerojatno ponižavanje kupaca kada netko prodaje svoje konzole sa ekskluzivma i onda nakon niza godina to napokon izdaju na PC da se i PC sa ultra zastarjelom grafikom da se igrači malo vesele, ali usput donesu milijun bugova. Sony je stvarno majstor za takve stvari. A još kad se sjetim da su ponekad prelijeni da u opcijama za podešavanje kontrola maknu playstation kontroler ili kad nam onemoguće da uopće promijenimo kontrole dođe mi da razbijem monitor. Ovo je posebice specifično za njihove RPG igre.
U svakom slučaju, najdraže mi je kada se svi međusobno podjebavaju, tuže, kolju jer onda imamo gomilu besplatnih igara, popusta, jeftinih pretplata......i zato mi je Epic došao kao budali šamar. Uopće ne sumnjam u to da, ako ikada budu glavni na digitalnom tržištu igara, da će postati kao Steam, no onda ću opet navijati da neka druga firma napravi isto.