Ekipa, dojmovi sezone 5 i updatea mape? Ja sam oduševljen.
Ja zaista nemam problema sa pozicioniranem zvuka. Imam dojam da ste navikli na simple igre sa par zvukova pa vam je onda footstep očit, a ovdje se zvuk ipak odbija i kako se odbija drugačije zvuči. Zar vam se u stvarnosti nije desilo da čujete npr auto, avion, helić ili neku buku iz jednog smjera, a onda se skužili da se zvuk odbija i da dolazi iz totalno suprotnog.
Rekao sam koje sluške koristim, ekipa si je isto pokupovala iste sluške i nitko nema problema.
Što se tiče same igre, ova odustajanja koja spominjete su mi smiješna, bar ovako javno. To mi je kao kad ja igram CSS i CSGO 15 godina i onda upali bilokoju drugu igru i igra mi je bezveze. Zašto? Pa zato to nemrem mrtvaca pogodit, kamoli nekog u igri.
Kao i svaka igra, igra ima svoju mehaniku, fiziku, na koju se treba naučiti. CSS je imao tickrate 33/66/100 i doslovno svaki od njih je bio kao igra za sebe, a kamoli tek ne CSGO, kojega sam 2-3 puta odbio kad je došao i tek nakon 1-2god prešao na njega kada sam se pomirio da "moram" naučiti novu igru.
Isto je i sa CODMW, odnosno Warzone-u. Ne znam, šta očekujete, da ćete instalirati igru i da ćete biti bolji od 50mil igrača koji su je probali prije vas??? WTF???
Nakon 1400 mečeva, 54 Wina, mogu reći da igram solidno-vrlodobro, a opet, ima brdo boljih:
https://codstats.net/warzone/profile...killed%2321979
Ovo gašenje igre i deinstaliravanje radi cheatera, lol, djeca ste!??! Pa u svakoj igri koju sam igrao online, bilo je cheatera, koji tjedan više, koji manje. U WZu bilo je da nisam vidio cheatera mjesec dana dok svi plaču da je sve puno cheatera, a i naravno ima onih koji jednostavno odma "cvile" cheater, cheater...
Da se vratim na sezonu 5, otvaranje stadiona, vlak, otvaranje Train Stationa, brutalno.
Jedva čekam da se vratim s GO i da zaigram WZ. Nažalost, na GO igram na laptopu, net mi je loš, pa igram samo MP, čisto da pređem Battle Pass. I SMG "ISO" i AR "AN94C" sam digao na max i "Damascus", te mi malo fali i da Melee "Dual Kodachis" otključam do "Damascusa".
Razumijem da za razne updatei mogu biti pain in the ass, (54GB) zadnji (jedva sam ga na moru skinuo), ali takva je igra i tu se nema što prigovoriti. 100Mbps bi trebao biti standard polako u HR, pa neće biti plakanja.