Citiraj:
Autor Facelessone
Waze ima. Na potezu od Zagreba do Primoštena ako ideš po staroj cesti ih ima hrpa. Pa skoro svako mjesto ima kameru, neka i dvije, do dolje ih je ziher preko 20.
Ove nove male jedva i primjetiš na stupu, a znaju i biti postavljene dosta više nego stare kockaste.
Za natrag autoput od Šibenika do Karlovca više manje 100-140 cijelo vrijeme. Isto baš ne jebe ljude ak i 80 piše, makar ima mjesta gdje su vjerojatno nekakvi zaostali znakovi na cesti od radova ili održavanja.
Ne znam ak je i jedna kamera bila do Karlovca. Policije isto nisam vidio nigdje osim prije Karlovca gdje je bila neka prometna.
|
Taman htio preporucit waze.
Provjeravao sam kamere koje imaju na gmaps (crogatso) i sve ih ima, bar na ovoj ruti kojom sam prosao.
Isto tako jucer prosao djir starom cestom (zg-rogoznica). Na vrijeme te upozori na radare, nesrece, kolene, ako ima patrola takodjer ti stoji upozorenje, odlicna stvar.
Jedini problem koji imam s njom je sto dosta lose prikazuje kad se trebas odvojit negdje. Naucio sam da cim ti javi da je uskoro odvajanje trebas dosta usporit kako nebi fulao. Nije kao gmaps koji ti stvarno odlicno (zoomirano) prikaze odvajanje i trake.