Da, ali evo zbog moje slabe komunikacije ili neznam kojeg dojma i zbog cega, ali jedino sto moze biti je moja slaba komunikacija pa se stece dojam da sam ja sipao alkohol na njih ili sam ih stavio u kadu s alkohol i da kod dijagnostike nisam zastekao kabel u struju.
Tekucina je posusena jer se radi o spreyu za elektroniku koji brzo isparava, no istina da se tekucina zavlaci pod cipove kondenzatore i ostalo, ali to sam rijesio kompresorom koji je 100% posusio i maknuo sve.
Ali nije mi jasno zasto opet pricamo o meni a ne o problemu. Evo da se branim kad me vec napadate, rastavio sam preko 200 graficki dosad, promjenio pastu na vecini njih, dosad nisam koristio sprey istina je, jer nije bilo potrebe, puhanje kompresorom je maknulu svu prljavstinu, no ove graficke su bile dosta lose i ponavljam nisu radile nakon testiranja na dva sustava, jedan linux drugi windows, oba sustava ne prepoznaju GPU, koji ujedno nedaje ni znakove zivota u ventilatorima niti ikakve druge. Pa normalno da onda idem takvu graficku grijat, dvije sam zagrijao i nisu ozivjele, NBDY32 se ponudio da ih pogleda ako rijesi se dogovorimo, ako nista drugo mozda otkrije sto je tocno poslu po zlu, po meni i mojem skromnom iskustvu (ovdje na forumu je dojam da je nikakvo) na tim grafickama je negdje prekid struje.
P.S. Eto, kako se siri dojam o necemu, netko kaze da neka osoba nema pojma i onda druga osoba zakljucuje da ta osoba nezna skinut hladnjak, ni ventilatore niti pa ista drugo, i onda vodimo ovakve razgovore, NHF.