Tema: Automobili
View Single Post
Staro 11.08.2020., 10:08   #51045
zgmmax
(-(-(-(--)-)-)-)
Moj komp

zgmmax's Avatar

Datum registracije: Sep 2009
Citiraj:
Autor Guls Pregled postova
I da, kad smo išli na more, tamo negdje srijeda popodne, autoput do rijeke skoro cijeli pod 110kmh (već se pisalo o tome), a svi se voze 130-140kmh i na svakom drugom nadvožnjaku murjak s radarom... kakva berba novaca, strašno.
Neki dan su stajali kad se ide iz Samobora/Svete Nedelje u Zagreb pa prije Jankomirskoga mosta tam onom nadvožnjaku, ne znam sam kak je to signurno mjesto

Bio na tempomatu 90, ograničenje 80 i nisu me dirali

EDIT:

Kaj se tiče ograničenja, od prije 2 vikenda, stoji 40 i da je lijeva traka zatvorena pa se sužuje u desnu tam na Ljubljanskoj negdje u ravnini sa Holiday hotelom jer su radovi gdje mijenjaju stupove za rasvjetu.
Prošao sam u subotu, pa onda u srijedu za praznik i sada u subotu, i dalje stoje znakovi, radnika nema, lijeva traka je normalno otvorena i kaj mislite kolko se ekipa vozi?

Brijem da se odlučim poštivat te znakove da bi me neko tam tak spuco od iza. Nažalost ekipa kuži da su znakovi za bzvze i nitko ih više ne ferma, svi se voze nekim svojim tempom.
Bio je neki članak iz 2018 u vezi Cordon kamere kaj su postavili na čvoru Bosiljevo. Ograničenje 80, prosječna snimljena brzina 100

Zadnje izmijenjeno od: zgmmax. 11.08.2020. u 10:15.
zgmmax je offline   Reply With Quote