Citiraj:
Autor Guls
Mi u firmi imamo takav rfid za ulaz u preduzeće, super stvar i radi uvijek, ali 100%
Preporuka.
Nego, kaj smo ono rekli, koji GPS mobilni app ima listu svih fiksnih kamera kod nas?
Waze, GMaps s nekim addonom ili nešto treće?
Malo sam se zaigrao na staroj karlovačkoj u nedjelju, nisam znao da imaju čak tri kamere na potezu od karlovca do rakov potoka.
I da, kad smo išli na more, tamo negdje srijeda popodne, autoput do rijeke skoro cijeli pod 110kmh (već se pisalo o tome), a svi se voze 130-140kmh i na svakom drugom nadvožnjaku murjak s radarom... kakva berba novaca, strašno.
|
Waze ima. Na potezu od Zagreba do Primoštena ako ideš po staroj cesti ih ima hrpa. Pa skoro svako mjesto ima kameru, neka i dvije, do dolje ih je ziher preko 20.
Ove nove male jedva i primjetiš na stupu, a znaju i biti postavljene dosta više nego stare kockaste.
Za natrag autoput od Šibenika do Karlovca više manje 100-140 cijelo vrijeme. Isto baš ne jebe ljude ak i 80 piše, makar ima mjesta gdje su vjerojatno nekakvi zaostali znakovi na cesti od radova ili održavanja.
Ne znam ak je i jedna kamera bila do Karlovca. Policije isto nisam vidio nigdje osim prije Karlovca gdje je bila neka prometna.