Tema: Automobili
View Single Post
Staro 11.08.2020., 00:09   #51038
GreenLife
Čika Zeljeni
Moj komp

GreenLife's Avatar

Datum registracije: Sep 2013
Citiraj:
Autor ruki31 Pregled postova
ja sam bio glup i platio 150kn na carvertical
osim šta piše da nije ukraden i da nema tereta bla bla osim opreme ništa nisam dobio, ni kilometražu ni ništa
znam da nikad više neću dat pare za to, ne znam zašto sam uopće išao isprobavati
Već sam spominjao prije godinu dana kako sam frendovog brata spasio od kupovine uvezene Insignije za koju ovlašteni servis nije htio dati sve informacije. Vidjeli smo sve, od kilometraže, uvoza u drugu državu, servisa, i da je najzad prodan na aukciji kao i sve slike s te aukcije (prodan kao ne pali/ne vozi). Ako nekog zanima kak to izgleda mogu mu poslat PDF pa da se uvjeri. Problem kod nas je što svi mali serviseri ne unose podatke u bazu, a mislim da i službeni možda nešto zaborave. A kod nas je standardno da čim garancija prođe i ne treba više vozit u ovlašteni - idemo kod svog meštra i zapisa više o tom automobilu nema. Kod mene je takav primjer - Golf 7 2017. godina - do 2019. godine (cca. 42000km) sve uredno uneseno. Kad ga je moja firma kupila (al auta održava slovenac) svi se servisi odrađuju lokalno, bez ikakvih upisa u računalo.

A kod ovakvih stvari kad ne možeš otići pogledat vozilo - samo vlasnika pitaš za VIN broj. Ako odmah u početku krene s izvlačenjem i pametovanjem, ideš dalje.