Citiraj:
Autor ruki31
ja sam bio glup i platio 150kn na carvertical
osim šta piše da nije ukraden i da nema tereta bla bla osim opreme ništa nisam dobio, ni kilometražu ni ništa 
znam da nikad više neću dat pare za to, ne znam zašto sam uopće išao isprobavati 
|
Već sam spominjao prije godinu dana kako sam frendovog brata spasio od kupovine uvezene Insignije za koju ovlašteni servis nije htio dati sve informacije. Vidjeli smo sve, od kilometraže, uvoza u drugu državu, servisa, i da je najzad prodan na aukciji kao i sve slike s te aukcije (prodan kao ne pali/ne vozi). Ako nekog zanima kak to izgleda mogu mu poslat PDF pa da se uvjeri. Problem kod nas je što svi mali serviseri ne unose podatke u bazu, a mislim da i službeni možda nešto zaborave. A kod nas je standardno da čim garancija prođe i ne treba više vozit u ovlašteni - idemo kod svog meštra i zapisa više o tom automobilu nema. Kod mene je takav primjer - Golf 7 2017. godina - do 2019. godine (cca. 42000km) sve uredno uneseno. Kad ga je moja firma kupila (al auta održava slovenac) svi se servisi odrađuju lokalno, bez ikakvih upisa u računalo.
A kod ovakvih stvari kad ne možeš otići pogledat vozilo - samo vlasnika pitaš za VIN broj. Ako odmah u početku krene s izvlačenjem i pametovanjem, ideš dalje.