Da, imaju ta 4 switcha. Onda je mozda i moguce da se tu nesto posemerilo karticama. Nisam dirao taj HDMI port i da on je skriven. Nisam detaljno gledao jesu li prekinuti ili ne, ali port je tamo i skriven je, smjesno malo to sve skupa izgleda.
Ahh, nema hard feelingsa, znam da me se cesto shvati krivo jer pitam i pisem ono sto nebi trebao. Kad neznam pitam, pa cak kad ponekad i znam nesto ipak pitam da provjerim. Da samo znas koliko puta sam natipkao post i onda sam ga jednostavno obrisao.
A s ovim grafickama se slazem da moje znanje koje i nije toliko veliko sto se tice tehnologije staje tu gdje je, ja sam ih probao pokrenut u 2 razlicita racunala sa svim 4 modovima BIOSa i zakljucio da su krepale. Jer naoko nisu bas ljepo izgledale jer su dugo stajale, normalno da takve graficke pocistis nekako, probao sam s kompresorom, jesam nesto, ali sam vidio da je puno bolje ciscenje s tim spreyem, stvarno se sve lijepo svijetli i vidi se svaki cip bez prasine. A trebao sam na svima mjenjati pastu, jer je bila barut.
Eto vjerojatno cu ih poslat kolegi iz Svete Nedjelje pa nek on vidi sto im je, ako sto moze super.