View Single Post
Staro 10.08.2020., 21:36   #9121
delavi
Banned
Moj komp

Datum registracije: Apr 2020
Citiraj:
Autor Dottore Pregled postova
Nema poboljšanja glede baterije. S10 ima manji kapacitet baterije , limitiran 15w punjenje (bez obzira na bilo koji jači punjač) i drži junački po trajanju baterije nego S20. S20 skuplji, podržava 25w punjenje, malo jači ako patiš na brojke po benchmarku.

Kad ovako prevagneš i lagano S10 odnosi pobjedu.
Nego, jesi li konačno riješio pet punjača doma?

Nisam mislio na staklo nego na frame / tijelo. Drugčija izrada pa nekako stekao dojam.
Iza polikarbonat /gloss vuku hrpu otisaka. Kao da imaš masku i dodaš masku

Ma sve pet, samo na oko mi upada veća dijagonala 6,7" protiv S10 plus 6,4. Onda povežeš rezoluciju i stekneš dojam za osobe slabijeg vida. Sveukupno vizualno podsjeća na S20 , npr. položaji kamere.

Što se meni toga tiče, definitivno best buy zbog veće baterije i boljeg štedljivog Snapdragona i radio FM. Di češ od toga bolje pored spor/gorući Exynos? Go for!
Ja imam S10+ (plus) , kako sam bio na poslovnom putovanju i nisam imao dodatni punjač za Iphone pa je spasio obrnutni bežično punjenje iz S10+
Za Žaomije nemam što reći pozitivno (nije tema za to), za Huawei može na druge načine imati google servise preko browsera. Stvar navike.

Отправлено через SM-G975F
Imam top vid i nisam skužio lošiji prikaz. Općenito se pretjeruje s time. Pa gledali smo do nedavno u FHD telke od 40 incha. U biti kod ranijih modela sam baš mijenjao rezu za probu i nisam kužio ništa.
Xiaomi je do mi10 imao best buy hardver ali ga softver jebe, posebno od kamere. I sad su svi preko 200g pa mora u torbicu.
S10 lite, novi za 3900 (akcija SD) odn. 3200 kn (njuška) je super kupnja.
Iako ak mi pukne film uzet ću pixel 4a i u dzep i veselje.
delavi je offline   Reply With Quote