Ja imam
Whirlpool BLF 8121 W.. Kupovala sam ga prije jedno 3 godine, dvoumila se između njega i jednog Bosch modela, identične zapremnine i izgleda, ali je ovaj prevagnuo jer je total no frost i ima zasebni motor za hladnjak i za škrinju, dok je Bosch bio low frost i imao je jedan motor i za hladnjak i za škrinju ispod. Ja sam ful zadovoljna, jedino me malo živcira kaj prva ladica u škrinji nema zadnju stranu, ne znam zakaj, ali osim toga nemam zamjerke. No frost je zakon, zajebi i taj low frost i sve, s ovim fakat nemaš brige. Ovaj dispenzer za vodu mi je osobno nepotreban, jer uvijek imam barem dvije boce vode u frižideru, da budu hladne, plus kaj zauzmu manje prostora nego taj dispenzer. Cijena mu je bila oko 3800 kn kad sam ga ja kupovala.
Kad sam uređivala kuhinju, zadala sam si budžet za aparate i gledala kaj mi se u tom rangu najbolje isplati, nisam patila na to da budu svi aparati iste marke, znam da je nekima to bitno, mene nemre bit manje briga. Bitno mi je bilo jedino da su svi bijeli, jer sam uzela bijelu indukciju, pa da mi sve paše uz nju i kuhinju.

Prioriteti, jel... xD