09.08.2020., 18:07
|
|
Outer Space
Datum registracije: Jul 2007
|
Citiraj:
Autor neumrli
Planiram kupiti Gorenje indukcijsku plocu za kuhanje, najniza cijena koju sam kod nas nasao je Pevex (2049 kn), dok Edigital ima cijenu 1460 kn (sa dostavom). Tih cca 600 kuna nije mala razlika, skoro trecinu jeftinije.
Obzirom da u ovoj temi ima poprilican broj negativnih iskustava sa reklamacijom i komunikacijom kada dodje do problema, te da se preporuca kupnja uredjaja za koje garancija nije toliko bitna, mene zanima sto je sa slucajem kada ovlasteni servis postoji u Hrvatskoj? Brzina dostave je takodjer spomenuta kao jedan od problema, ali mogu pricekati i mjesec dana, ne zuri mi se sa kupovinom.
Uzmimo konkretno za primjer navedenu plocu za kuhanje, ukoliko se nesto pokvari, ne bih li ja to trebao direktno slati na Gorenje servis umjesto kontaktiranja Edigitala i rjesavanja reklamacije preko njih?
Na njihovom webu pise:

|
Gorenje ima svoje servise po citavoj HR. Iz osobnog iskustva znam da izlaze majstori na teren. U stvari to su samo obrtnici koji imaju ugovor sa gorenjem za servis njihovih uredjaja. Nemas nista sa E digitalom. Kad majstor iz gorenje servisa dodje trazit ce te racun i garancijski list koji bi trebao dobiti sa proizvodom.Na njemu pise garancijski rok.
|
|
|