View Single Post
Staro 09.08.2020., 15:11   #2117
neumrli
Dubwise
Moj komp

neumrli's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Planiram kupiti Gorenje indukcijsku plocu za kuhanje, najniza cijena koju sam kod nas nasao je Pevex (2049 kn), dok Edigital ima cijenu 1460 kn (sa dostavom). Tih cca 600 kuna nije mala razlika, skoro trecinu jeftinije.

Obzirom da u ovoj temi ima poprilican broj negativnih iskustava sa reklamacijom i komunikacijom kada dodje do problema, te da se preporuca kupnja uredjaja za koje garancija nije toliko bitna, mene zanima sto je sa slucajem kada ovlasteni servis postoji u Hrvatskoj? Brzina dostave je takodjer spomenuta kao jedan od problema, ali mogu pricekati i mjesec dana, ne zuri mi se sa kupovinom.

Uzmimo konkretno za primjer navedenu plocu za kuhanje, ukoliko se nesto pokvari, ne bih li ja to trebao direktno slati na Gorenje servis umjesto kontaktiranja Edigitala i rjesavanja reklamacije preko njih?

Na njihovom webu pise:
Citiraj:
Robne marke koje zastupamo podliježu različitim uvijetima i pogodnostima ovlaštenih servisa. Molimo Vas da se u svakom slučaju informirate o konkeretnim uslugama kod ovlaštenog servisa, budući da u mnogim slučajevima usluge servisa uključuju i dostavu uređaja poslanog na servis. U slučaju kvara velikih kabastih uređaja, većina servisa za vrijeme jamstvenog roka osigurava besplatan popravak uređaja na licu mjesta ili ako to nije moguće, organizira prijevoz istih na servis.

neumrli je offline   Reply With Quote