07.08.2020., 17:32
|
|
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
Autor xlr
Kako su me jucer iznevjerila kola da to nisu istine... Depolution fault i CE lampica taman pred naplatnima, na polasku za godisnji. Lepo mi ga je metnuo moram priznati, da je barem par sati ranije. Jebo sam mu francusku mamu i ispricavao se za nemar ne nuzno tim redoslijedom. Sad cu barem imati vremena setati po radionama
Anyway, vec duuuugo ganjam taj jedan problem i par greski. Ovdasnji mehanicari sve nesto povrsno pregledavaju pa se i pravo rjesavanje problema otegnulo u nedogled. Ove godine se pocelo nesto cesce javljati i planiram ga odvesti to napokon rijesiti, al eto... opet je nesto drugo bitnije!
Nekad se ugasi na prilazima stopovima i kruznim tokovima, kod malih brzina i kocenja. Onak, samo umre (ne znam jesam li vec pisao o tome). Zaverglam, pali, vozi i moze tako do Neuma. Kad vozi ne staje, ne stuca, nista. Greske su vezane uz HP regulator nafte i temperaturu goriva...
Sljedeci tjedan ide na stol kod dizel doktora, jedva ga nasao, nakon sto me par mehanicara telefonski otpililo.
|
petrožul ?
imam ti ja tu doktora za tu marku .. pa se javi

|
|
|