View Single Post
Staro 07.08.2020., 13:28   #238
nub
PREMIUM
Moj komp

nub's Avatar

Datum registracije: Dec 2014
Be znam što ti se fanatec tolko zamjerio A gle, ništa novo, u većini slučajeva su stvari nama skuplje nego nekom u de (bar zbog višeg PDV-a), a neki online shopovi i dalje tretiraju HR kao da smo izvan EU. Sjećam se da sam Slovencima EKWB plaćao za HR ko da smo rest of europe iako smo im na prstohvat i k tome u EU

Tak da je uzmi ili ostavi. Logitech je super kao neki entry level volan, a da nije u potpunosti igračka, ima dobro jamstvo, praktički je neuništiv i da se ovdje naći po dobroj cijeni (mall.hr akcije npr)

Thrustmaster je nešto bolji, ali pedale u osnovnom paketu t300 su očajne pa je potrebno doplatit za bolje pedale, a i pouzdanost je dosta lošija nego kod logitecha. Također ga u hr ima jako malo pa je potrebno potegnuti za shopovima izvana, a kad se doda shipping to je već na korak do fanateca koji je ipak klasa iznad i koji direktno hendla reklamacije

Iznad fanateca već idu DD volani i high end pedale za koje postoji malo tržište i tu se plaća premija jer više nema ekonomije razmjera. Ja sam zadovoljan sa svojim csw fanatecom, bolje od toga mi ne treba i sa sobom nosi opadajuće prinose, a g29 što sam imao je ipak naspram toga igračka
nub je offline   Reply With Quote