View Single Post
Staro 06.08.2020., 10:07   #75
silver_tip
Premium
Moj komp

silver_tip's Avatar

Datum registracije: May 2010
Citiraj:
Autor Gigi1 Pregled postova
Posao koji mi zadnjih godinu dana obavlja ova platforma
je obavljalo 3 platforme(2x desktopa i 1x laptop), usteda vremena, živaca i pa cak i struje(sto mi nije tak bitno) je nemjerljiv.
Neka out of the box stabilnost je dosla tek sa Zen 2 linijom... do tada je valjalo strogo postivati sve one stavke i parametre koji su se nalazili i trazili u hodu.
Nikako ne mozes zanemariti toliku kolicinu postova koji ukazuju na odredjene probleme pa cak i kada ispostujes i QVL listu itd... cudljivih biosa i ploca kao i neobjasnjivih
kombinacija gdje ipak sve ne radi kako bi trebalo ima u toliko primjera na forumu, koliko Intel nece skupiti jos 10 godina.

Sad je to ipak bolje, kako se Zen peglao i to se popravilo solidno. Nadalje, za taj posao sto radis apsolutno si u pravu sto se tice izbora procesora. I sam sam si uzeo Ryzen radi odredjenog
posla jer za te pare Intela sa tim prefomansama nisam mogao dobiti tako da sve je jasno, u takvom scenariju bila bi ludost potrositi pare na Intel i to vise para a rezultat cak i manji od zeljenog.
Citiraj:
Autor sti Pregled postova
Ima poseban razlog, idem na veći core count.
Zasto ti treba vise jezgri od 6/12, dali si taj QHD monitor imao i sa prvim Ryzenom ? Koji je bio prvi Ryzen ?
Citiraj:
Autor Mladenxy Pregled postova
Korisnik postane svjestan koliko dobar gaming procesor utječe na iskustvo igranja/...
Polako Mladene, polako... sam ce napisati ono na sta ciljas, ako je posten i iskren nas forumas, sam ce napisati odgovor gdje ce uvidjeti da za taj i takav gejming nikada nije ni trebao kupiti Ryzena
a nije da nema vrlo solidnu graficku karticu, poprilicno jaku....