Citiraj:
Autor Dottore
Po meni ništa novo osim SD 865+ sa okruglih 3.0 Ghz umjesto S20 Ultra sa SD 865 sa 2,84 Ghz , dok Exynos 990 ostao nepromjenjen sa "navodno" poboljšali hlađenje. Exynos - isti drek drugo pakovanje. Opet "mi" europljani zakinuti sa visokim cijenom.
Jedina novost, punjač 45W ne podržava na Note 20  Opet limit sa 25W koju pretpostavljam sa EP-TA200 punjačem
A Note 10 već veselo podržava 45W punjenje.
...
|
Da, lako nama za SD865 i 865+ kad necemo dozivjeti ni jedan ni drugi... Isto tako blago nama opet s istim Exynosom dok amerima i kinezima nije dovoljan ni SD865 pa moraju dobit i + model jer ipak fali onih 10% performansi

Punjenje mi ne smeta previse jer ionako se u praksi pokazalo da je razlika izmedju 25 i 45W neprimjetna - barem kod Zamzungovih mobitela... Ali ne ide mi u glavu da za manji Note traze 929e (cijena za prednarudzbu) koji ima 60Hz panel,
plasticni straznjicu i nedostatak msd utora

. Ajd, ovo zadnje bi pregrmio da osnovni model dolazi sa 256Gb (ko sto je bio slucaj prosle god sa N10), ali ovo ostalo - nikako. Pogotovo u vrijeme kad i obicni mid-rangeri imaju 90Hz

.
Previse su ga kriplali IMO. Da ne pricam kako su se opet poveli onom "starom strategijom" stanjivanja mobitela naustrb baterije

. Oba modela su trebala biti par desetinki milimetra deblji i sadrzavati vece baterije - tipa 4500 i 5000mAh...
Kao sto rekoh ranije, striko Sammy se opet pogubio - sto je najzalosnije svejedno ce prodavati ko vruce kifle...
Edit: cijene poznate
N20 = 929e / 6934kn za prednarudzbu (7299kn regularna cijena)
N20 Ultra = 1273e / 9499kn za prednarudzbu (9999kn regularna cijena)