View Single Post
Staro 05.08.2020., 23:05   #9105
Dottore
Extrema Thule
Moj komp

Dottore's Avatar

Datum registracije: Feb 2005
Citiraj:
Autor Sn4k3 Pregled postova
Bas gledam novi Galaxy Unpacked...
Simpa je ovaj Roh Tao-Moon, glava mu izgleda ko da je balkanac a prica engleski ko ja mađarski . Bez sale, mislim da se striko Sammy pogubio. Ovaj Note ne donosi prakticki nista novo.
Popravili su 2 najveca faila "top doga" s20 serije - los dizajn (s20 Ultra) i losu kameru (s20 Ultra), s20/s20+ su jos ok... Da ulazu vrijeme/novac u bitne stvari (kamera, software...) koliko u ove glupe
reklame i potplacene kvazi-pjevace koji izgledaju ko da nikad dosad nisu vidjeli mobitel - promjene na bolje bi bile vidljive. Sve novosti su manje vise "gimmicks" osim mozda smanjene latencije s-pena...
My 2 cents
Po meni ništa novo osim SD 865+ sa okruglih 3.0 Ghz umjesto S20 Ultra sa SD 865 sa 2,84 Ghz , dok Exynos 990 ostao nepromjenjen sa "navodno" poboljšali hlađenje. Exynos - isti drek drugo pakovanje. Opet "mi" europljani zakinuti sa visokim cijenom.

Jedina novost, punjač 45W ne podržava na Note 20 Opet limit sa 25W koju pretpostavljam sa EP-TA200 punjačem
A Note 10 već veselo podržava 45W punjenje.

Citiraj:
Autor domy_os Pregled postova
OK, ovo s kamerama može proći kada izmisle cover na koji ide još jedan cover, inače nema smisla...
Na ovaj misliš cover Kvadrat ? Polako su počeli furati ideje od Googlea fabric case , npr. ovo. Od Pixel 2 već postoji.

Citiraj:
Autor explorer 4 Pregled postova
Ništa novo plus što ima stvari koje su lošije nego na S20 ultra.

Nisam očekivao, ali lošije nego kad je izašao Note 10 koji mi je ionako bio loš.
Hahaha, uzeo si mi riječi
Koliko mi prošlo kroz ruke i više ne znam brojiti na pamet.

Citiraj:
Autor schetz Pregled postova
Ali ovaj dio sigurno nije loš: Samsung commits to delivering 3 years of Android OS updates with the Galaxy Note 20
The fine print text in the bottom right-hand corner mentions that this policy applies to flagship models from the Galaxy S10 onward

https://www.xda-developers.com/samsu...alaxy-note-20/
Bojim da su pročitali salve komentare sa reddita i svojih vlastitih foruma. Ali prekasno su sjetili. Ljutiti korisnici S7/S8 i S9 (plus)

Citiraj:
Autor ivosimec Pregled postova
Ma seru, da bit ce updejta samo kakvih? security updejtsa svaki mjesec koji korisniku ne donosi apsolutno nista u smislu performansi i novih fičera. Čisto politički odigrano.
Tko zna, privući fanove sa lažnim osjehom?
Vrijeme će pokazati svoje i obećanje.
Dottore je offline   Reply With Quote