Citiraj:
Autor Sn4k3
Bas gledam novi Galaxy Unpacked...
Simpa je ovaj Roh Tao-Moon, glava mu izgleda ko da je balkanac a prica engleski ko ja mađarski  . Bez sale, mislim da se striko Sammy pogubio. Ovaj Note ne donosi prakticki nista novo.
Popravili su 2 najveca faila "top doga" s20 serije - los dizajn (s20 Ultra) i losu kameru (s20 Ultra), s20/s20+ su jos ok... Da ulazu vrijeme/novac u bitne stvari (kamera, software...) koliko u ove glupe
reklame i potplacene kvazi-pjevace koji izgledaju ko da nikad dosad nisu vidjeli mobitel - promjene na bolje bi bile vidljive. Sve novosti su manje vise "gimmicks" osim mozda smanjene latencije s-pena...
My 2 cents 
|
Po meni ništa novo osim SD 865+ sa okruglih 3.0 Ghz umjesto S20 Ultra sa SD 865 sa 2,84 Ghz , dok Exynos 990 ostao nepromjenjen sa "navodno" poboljšali hlađenje. Exynos - isti drek drugo pakovanje. Opet "mi" europljani zakinuti sa visokim cijenom.
Jedina novost, punjač 45W ne podržava na Note 20

Opet limit sa 25W koju pretpostavljam sa EP-TA200 punjačem
A Note 10 već veselo podržava 45W punjenje.
Citiraj:
Autor domy_os
OK, ovo s kamerama može proći kada izmisle cover na koji ide još jedan cover, inače nema smisla...
|
Na ovaj misliš
cover Kvadrat ? Polako su počeli furati ideje od Googlea fabric case , npr.
ovo. Od Pixel 2 već postoji.
Citiraj:
Autor explorer 4
Ništa novo plus što ima stvari koje su lošije nego na S20 ultra.
Nisam očekivao, ali lošije nego kad je izašao Note 10 koji mi je ionako bio loš.
|
Hahaha, uzeo si mi riječi

Koliko mi prošlo kroz ruke i više ne znam brojiti na pamet.
Citiraj:
Autor schetz
Ali ovaj dio sigurno nije loš: Samsung commits to delivering 3 years of Android OS updates with the Galaxy Note 20
The fine print text in the bottom right-hand corner mentions that this policy applies to flagship models from the Galaxy S10 onward
https://www.xda-developers.com/samsu...alaxy-note-20/
|
Bojim da su pročitali salve komentare sa reddita i svojih vlastitih foruma. Ali prekasno su sjetili. Ljutiti korisnici S7/S8 i S9 (plus)
Citiraj:
Autor ivosimec
Ma seru, da bit ce updejta samo kakvih? security updejtsa svaki mjesec koji korisniku ne donosi apsolutno nista u smislu performansi i novih fičera. Čisto politički odigrano.
|
Tko zna, privući fanove sa lažnim osjehom?

Vrijeme će pokazati svoje i obećanje.