"Čini se da je plaže ipak bilo malo previše"

Prki, mislim da bi bilo čudno da televizor sa SAT tunerom ne može kreirati listu SAT kanala

.
A sad idemo ozbiljno. Radi brzog interneta SAT prijem danas nije toliko aktualan, tako da su mnogi, uključujući i mene, svoje Skystar2 kartice odavno okačili o klin. Koliko znam niti jedan proizvođač nema takvu kombiniranu TV-SAT listu. Vjerojatno je razlog to što bi unutar čipseta uz agregator za svaki ulaz signala sve funkcije (teletext, EPG, snimanje) trebale biti duplicirane i imati svoj memorijski prostor. Neki proizvođači znaju kombinirati sliku i teletekst, ili sliku i scart (composite-component) ali još nigdje nisam vidio da bi netko ispucao sve moguće kombinacije. Čak i modeli sa pravim dvostrukim tunerom nemaju punu PiP/PnP funkcionalnost i najčešće kombiniraju samo gledanje s jednog i snimanje s drugog tunera pri čemu na prijelazima često zna doći do kratkotrajnih smetnji. Očito uza svu snagu ni Mediatek & co. čipset ni procesori nisu napravljeni dovoljno general purpose. Android je isto tako ne tako davno dobio split screen funkciju.
Ono što je moguće je koristiti je integracija sa Alexom kod nekih modela (LG, Philips, Samsung, Sharp, Sony) što naravno zna biti sporije neko preko tipki, odvojene skraćene liste kod svih (prosječno nekih 5-6 klikova), jednosmjerno ikona unutar sučelja na Samsungu (dva klika, LG tri klika ali dvosmjerno) ili kod LG brzi pristup kanalu sa bilo koje liste (duži pritisak broja na numeričkom dijelu). zzmakii žao mi je što ti ne mogu više pomoći, ali možda se netko drugi javi sa još ponekom kombinacijom.