View Single Post
Staro 03.08.2020., 05:47   #126
fanATIk
NITKOV
Moj komp

fanATIk's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Citiraj:
Autor domy_os Pregled postova
Kakve teorije zavjere, pobogu? Tebi su teorije zavjere sve što HRT i ostali korumpirani mediji NISU objavili? Ili vjeruješ da je to sve slučajno? Čipiranje više nije nikakva tajna i teorija zavjere...
Gle, kad izjaviš da "za razliku od maske koja ne samo da ne pomaže nego i šteti", izgubiš svaki kredibilitet u mojim očima. Da, znam da maska nema dovoljnu gustoću da spriječi prolazak virusa, no toj i nije svrha u ovom slučaju. Ono, zdrava logika mi govori će manje kapljica izać iz mojih usta prilikom disanja/razgovora ako imam masku nego ako je nemam. Dakle smanjujem (ne anuliram ju 100%, to nitko ne tvrdi) mogućnost širenja zaraze ako ju imam. Ili misliš da maske imaju skrivene uređaje koje pojačavaju širenje virusa?
A što se tiče Hrt-A i ostalih korumpiranih medija i stvari koje NE objavljuju, mogu samo reć da i flateartheri imaju isti pogled na stvari. Daj mi samo još reci da spadaš u njih...
Na koncu, možemo se složit da se ne slažemo. Ja osobno nemam nikakav problem s time što drugi ljudi ne misle isto kao i ja.

Asrock FM2A78M-DG3+
Athlon II 860k + Lc Power Lc-cc-120
G.SKILL RipjawsX series 8 GB
Palit GTX 460
Samsung SSD 850 EVO 250 GB, WD 640GB, Hitachi 500GB
Corsair VS550
Thermaltake Core V21
22"LCD LG W2242T
MX Revolution
Logitech X-230
Logitech K740
Canon CanoScan 4400F