Citiraj:
Autor domy_os
Kakve teorije zavjere, pobogu? Tebi su teorije zavjere sve što HRT i ostali korumpirani mediji NISU objavili? Ili vjeruješ da je to sve slučajno? Čipiranje više nije nikakva tajna i teorija zavjere...
|
Gle, kad izjaviš da "za razliku od maske koja ne samo da ne pomaže nego i šteti", izgubiš svaki kredibilitet u mojim očima. Da, znam da maska nema dovoljnu gustoću da spriječi prolazak virusa, no toj i nije svrha u ovom slučaju. Ono, zdrava logika mi govori će manje kapljica izać iz mojih usta prilikom disanja/razgovora ako imam masku nego ako je nemam. Dakle smanjujem (ne anuliram ju 100%, to nitko ne tvrdi) mogućnost širenja zaraze ako ju imam. Ili misliš da maske imaju skrivene uređaje koje pojačavaju širenje virusa?
A što se tiče Hrt-A i ostalih korumpiranih medija i stvari koje NE objavljuju, mogu samo reć da i flateartheri imaju isti pogled na stvari. Daj mi samo još reci da spadaš u njih...

Na koncu, možemo se složit da se ne slažemo. Ja osobno nemam nikakav problem s time što drugi ljudi ne misle isto kao i ja.