Citiraj:
Autor fanATIk
Vidim da je domy objasnio i obrazložio teorije zavjere, no nešto mi fali. Imaš li kakvih saznanja o čipiranju i 5G mrežama? 
|
Kakve teorije zavjere, pobogu? Tebi su teorije zavjere sve što HRT i ostali korumpirani mediji NISU objavili? Ili vjeruješ da je to sve slučajno? Čipiranje više nije nikakva tajna i teorija zavjere...
https://www.euronews.com/2020/05/12/...hing-in-europe
Stop Covid aplikacija je uvod u sve to sranje koje nas čeka. Poslije nje ide CovidPass izmišljotina. Čovječe, prestajemo biti slobodan narod i kreće doba diktature i svjetske vlade.
Za one koje i dalje misle da je ovo sve teorija zavjere i da je sve eto slučajno došlo iz Kine, neka pogledaju jedan od filmova koji najavljuje ovaj cirkus - Zaraza iz 2011. godine.
Citiraj:
Autor Mario92
...
|
A ti, Microsoftov plaćeniku, se odi prijaviti kao pokusni kunić onom psihopatu Billu, jedva čeka nekoga kao ti.

Svjesno je rekao da će ljudi imati manje ili veće posljedice nakon što prime njegovo cjepivo.
Citiraj:
Autor mkey
To bi bila jedna verzija priče  Po drugoj, bilo je do 1.3 miliona ljudi, oko 17:00 je policija to htjela "rastjerat" pa su ih ljudi otpuhali i ostali do 22:00.
|
Da, daleko je to od 17000 koliko se vrti po medijima, bilo je tamo barem pola milijuna ljudi.
Citiraj:
Autor Bubba
Ne bi bila nikakva razlika, jer nije poanta u odnosu mene i njega.
Samo naglas komentiram kako je takva individua reprezent jednog mocnog i strucnog medija, sto smatram velikom sramotom i porazom intelekta.
EOD sto se mene tice.
|
Ako će te to usrećiti, evo ja ću odmah odstupiti od moderatorske pozicije, samo da budem u istom levelu s tobom, OK? EOD i od mene po drugi puta.