View Single Post
Staro 02.08.2020., 22:11   #118
Bubba
E Pluribus UNIX
Moj komp

Bubba's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
Citiraj:
Autor domy_os Pregled postova
Dobro je, neću se više raspravljati s tobom jer nema smisla, ograničen si kao balkon.
Zamijenio si me s nekime.

Naime, ja s tobom uopce nisam raspravljao, nego samo postavljao pitanja temeljem tvojih teza.

Naravno, sve je to bilo sale radi, jer kao i svi tvoji isto"misljenici" s Jućuba i Fejsbuka, nakon pola suvislog pitanja, dobijemo ovo sto smo dobili i od tebe - petljanje, sraćkanje i grozno susramlje tvojom intelektualnom inkompetencijom.

Poceli smo od placanja pumpanja brojeva zarazenih u Hrvatskoj, pa je ispalo da je to neki tvoj prijatelj Žiko iz Zavlake kod Krupe (poslovicno bezimen) i da su svi nasi narodi i narodnosti isti, pa zato sto ima miljun zarazenih srba, zbog toga pati Hrvatska; pa je onda bilo falsificiranja sa slikama, sto je takodjer ispala deluzija temeljena na Fejsbuk postovima (ja sam u najmanju ruku ocekivao da je to izaslo na duplerici Corriere della Sera), a tvoje opetovano spominjanje vlastite majke je nesto o cemu specijalizanti psihijatrije uce na prvim satovima nastave.

Jedini problem koji dijeli tvoj slucaj od ostalih je cinjenica sto si ovdje moderator.

Programer
Rok od dva mjeseca u stvari znači četiri, ali nikako ispod šest.
Bubba je offline