Citiraj:
Autor domy_os
Vidim da ih ti sišeš čim si informiran. Pojma nemam ni kako izgledaju, ni čemu služe te tablete jer tablete ne uzimam. 
|
Tuzno je, za tebe, ako nisi cuo za ibuprofen opcenito, koristio ga ili nekoristio.
Citiraj:
Eto ga na, sad još i vrijeđa... Pa nisam ja bio ministrant kao ti, *bem li ti srp i čekić.
|
Pa ti si nazvao umjetnicu, divu i nacionalni simbol... ne mogu takvu rijec ni napisati.
Citiraj:
Nije bitno, svi na Balkanu smo isti narod
|
To cak niti Jugoslavija nije tvrdila.
Prije svega ne razumijem kakva ova dva linka imaju veze, no sto se tice prvog, takodjer mi nije jasno, onako na brzinu, koliko sam imao snage za trash, vidim da se radi o cudnom postu na cudnom pismu na Fejsbuku te Fejsbuku opcenito.
No, to nije niti bitno:
Citiraj:
Autor domy_os
Talijane koji su podmetali sanduke s umrlim migrantima 2013. pod umrle od korone? Ili Španjolce koji su kao i mi uzimali slike bolnica iz Kine i lagali da je to kod nas?
|
Cak da pustim i "Spanjolce", gdje smo to "mi" radili (naravno, bilo bi lijepo da definiramo tko smo to "mi")?
Citiraj:
Oprosti što sam prije koji mjesec prebrzo čitao članke, moj propust. Obdukcije nisu striktno BILE zabranjene, ali je preporuka BILA da se ne rade. A znamo da kad netko nešto preporuči, mnogima to dođe i kao zabrana.
|
Jasno, da, da...