View Single Post
Staro 02.08.2020., 00:13   #3381
bels1995
dvima

bels1995's Avatar

Datum registracije: Apr 2017
Citiraj:
Autor extacod Pregled postova
do tebe je
Hvala na odgovoru, treba sam znat, bas me mucilo to zadnjih par dana.

Citiraj:
Autor Libertus Pregled postova
Mobilni operateri ti ne garantiraju brzine, ovisiš o opterećenju na tvom odašiljaču.

Nosio sam pokućni na more, prije sezone radi super, kada krene 15.7. budem sretan ako radi na 2 mbit.

Tako da, to je normalno.
Stvarno uzas, ja imam od t-coma bakreni tj. fiksni internet al nisan puno zadovoljan brzinom, trenutno mi je turbo 30 sa 30/3 a ping mi je 15. Dobro za igranje al trenutno stvarno tezim vecim brzinama kao skidanje vecih datoteka i uploadanje na internet kao yt npr. Sa 3 mbit/s trebalo bi mi cijeli dan da uploadam 20+ giga. Bio sam kod prijatelja u Zg i on je na optici i stvarno kad se naviknes na 200/100 brzinu a ping 1-5 mslm stvarno nemozes da ides nazad al sve u svemu izgleda da nemogu bolje od ovoga ili bar cekat da naide 5G tehnologija ili da ja i susjedi potpisemo peticiju za suglasnost optike pa ako to upali onda upali ako ne onda ne neznam sto da pokusam vise... vise od 30 mbit ja nmg imat na fiksnome jer su kabeli katastrofa a oni nece da dodu da kopaju mada su rekli ima par mjeseci da ce doc al mislim da je to sve muljanje da ih se pusti na miru a oni u nadi vjerovatno da cu ja to zaboravit.
bels1995 je offline   Reply With Quote