Citiraj:
Autor domy_os
C vitamin nikome nije odmogao nego pomogao za razliku od maske koja ne samo da ne pomaže nego i šteti što se lako može dokazati, samo ti treba pravi alat. Stavi masku, zatvori se u stan i imaš dobitnu kombinaciju. Van u šumu i cijepaj drva, udiši svježi zrak i razgibaj se.  Ove obične maske su u borbi protiv virusa jednake kao da na prozor staviš riblju mrežu u borbi protiv komaraca.
|
Ali vitamin C stvarno trošim, to nije bila šala :P Skoro svaki dan sam na moru i na igralištu. To je valjda dovoljno
Sad ozbiljno, maska mi treba minimalno, ali ljudima koji ju moraju puno nositi zbog posla, pogotovo sada pa ovim vrućinama, ne zavidim ni 1%.
Citiraj:
Autor mkey
Uđoh jučer u manju lokalnu trgovinu u kojoj je bilo dosta više ljudi nego inače. Velika vrućina je vani a unutra roka klima, pa se valjda nikome ne žuri. Prodavačica, koja nosi masku ispod nosa, mi govori kako se maske trebaju nositi. Ja pitam, dakle bez maske ne smijem unutra. Ona ponavlja kako se maske trebaju nositi. Ja ponavljam pitanje, i opet dobivam isti "odgovor". Zašto jednostavno ne kaže "da, ne smiješ bez maske unutra"?
|
Žena mantra kako joj je naređeno, misliš da se njoj da zajebavat sa maskom? A možda je u stilu: "Ako moram ja nosit, bome moraš i ti smrade"