View Single Post
Staro 31.07.2020., 10:35   #102
Bubba
E Pluribus UNIX
Moj komp

Bubba's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
Citiraj:
Autor Mario92 Pregled postova
Nekaj me kopka da ovaj povampireni gospodin sa ☭ crvenim ☭ (boja slučajnost, ili ne?!) avatarom ima neke veze sa Soroš-om Beroš-om pa tu glumi simp-a za HZJZ and Co.???
Alo, burazeru, ti se javljas, Majkrosoftov si placenik, znaci prvi do Bil Gejca!

Citiraj:
Autor silver_tip Pregled postova
Primjera je bezbroj kako pojedinac ili bilo tko drugi moze uvjetovati neki posao, kretanje ili neka prava i to samo zato ako nemas aplikaciju.
Iako od tih "bezbroj", ti si naveo njih nekoliko koji nemaju nikakve veze s aplikacijom ili ne utjecu na tvoj zivot ni na koji nacin.

Citiraj:
Veli @Bubba , nokia u nekom postu gore... da, sve stima... pravo izbora i slobode da pojedinac nesto koristi ili ne. Samo.., nema ulaska u banku bez aplikacije ili bankomat ne izbacuje pare dok ne skenira istu... pa ti zivi u svoja 4 zida.
Pa eto ti ogranicavanje. Na ovu Njokju neiđe Internet bankarstvo. OGRANIČAVATE ME!!!

Citiraj:
Mislim. neki dan je PBZ masovnije slao promjene uvjeta poslovanja, kome se ne svidaja ili se ne slaze, moze racun zatvoriti...
Pa prije 4-5-6 godina Tekom je napravio isto, pa si mogao otkazat ugovor i ostaviti si povlastice u vido mobitela i cegavec. Bogteisusmazo, takvih kolona pred Tecentrima nije bilo ni za crni kruh u doba rata.

Citiraj:
Autor domy_os Pregled postova
Pa naravno, farmakomafija na sve moguće načine siše lovu od nas i dok smo zdravi i dok smo bolesni. Svaki doktor ima "plan prodaje" lijekova koje mora ponuditi pacijentima.
Pa jel tebe netko tjera da sises Neofen kad te buba pupa ili zub i hranis farmakomafiju?

Citiraj:
Za taj slučaj oko šivanja šupaka ne znam niti me zanima ta drolja.
Ljubis li majku bez maske tim prljavim ustima? Radi se o umjetnici, pobogu, idemo imati neki civilizirani nivo komunikacije...

Citiraj:
Tvoj upit sam proslijedio gospodinu pa sad hoće li se izjasniti ili neće, na njemu je red.
Zeljno iscekujem.

Citiraj:
Ako on laže, lažem i ja
U to sam, pak, 100% siguran.

Citiraj:
samo ću reći da se događa u jednoj susjednoj državi.
Citiraj:
Autor domy_os Pregled postova
Čitam ovaj thread i samo se nerviram koliko ispranih mozgova ima. Nije nam ekonomija dovoljna otišla u krasni k.... nego nam treba još i aplikacija da je dodatno uništi? S brojevima zaraženih se debelo laže, ali u plus jer prvo zdrajaju ljude koji imaju obične prehlade i neke desete bolesti, a drugo jer PLAĆAJU ljudima da lažu da imaju prehladu koronu ili obiteljima da je netko umro od nje (čuo iz više izvora).
Bio sam dojma da se radi o Hrvatskoj državi, s obzirom da si napisao kako nam netko podjarmljuje ekonomije i tako to.

Citiraj:
Ako je aplikacija open source
Doslovce imas odgovor na ovaj kondicional nekoliko postova gore.

Citiraj:
Ili Španjolce koji su kao i mi uzimali slike bolnica iz Kine i lagali da je to kod nas?
Ma daj?

Citiraj:
Znaš li da su i obdukcije zabranjene?
Ma daj?

Citiraj:
Oni koji su ih nekako i napravili su potvrdili da nitko nije umro od korone.
To ti je opet ovaj koji placa boost korone iz susjedne zemlje potvrdio ili si bas imao vlastiti slucaj?

Programer
Rok od dva mjeseca u stvari znači četiri, ali nikako ispod šest.
Bubba je offline