View Single Post
Staro 30.07.2020., 12:30   #76
OuttaControl
Premium
Moj komp

OuttaControl's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor silver_tip Pregled postova
Ovo oko corone nije izmisljotina, bar je to moj stav. Gripa ili podvrsta sarsa totalno nebitno, ugroza postoji i za razliku od obicne gripe ljudima treba bolnicki smjestaj. Ljudima trebaju respiratori
u vecoj kolicini nego kad je sezona gripe, to su cinjenice. Dakle radi se o pritisku na bolnicki sustav sto smo vidjeli u Italiji kako je bilo... u jednom trenutku ako nema respiratora ili bolnickog osoblja
dovoljno, prezivljavanje se svodi na osobu koja ima vece sanse, dakle slicno kao u ratu na fronti gdje leze rastepeni ranjenici, prezivi onaj tko ima vece sanse za prezivljavanje
ali to je rat, nije mirnodopsko stanje.

U takvim uvjetima vlast mora nesto ciniti ili ide anarhija, bezvlasce, pljacka i neredi jer kada se pojedinac krene boriti za prezivljavanje, bori se sa drugim pojedincem pa ko kaci, kaci...
Zasto nam je slab bolnicki sustav, zasto se manipulira sa brojem zarazenih i zasto se malo testira kod nas ? Pa ne smiju reci istinu... jednostavno ne smiju jer ako se turizam locka ide bankrot drzave.
Eto, word, apsolutno se slažem sa napisanim.

Corona nije izmišljotina, i iako nije TOLIKO opasna, opasnija je od gripe manje opasna od ebole ali da je ebola u pitanju bio bi spektakl. Al isto tako da je ebola bio bi teški lockdown svijeta pošto to odma znaš koliko je zajebano. Rekao mi je jedan doktor da je ovo bila ebola, bili bi globalno desetkovani
Umiru i ljudi od korone čiste odnosno od prestanka disanja, virus/tvoj imunološki sustav ti toliko uništi pluća da više ne možeš disat i krv ti ne dobiva kisik. Vrlo jednostavno Ja bi koronu svrstao negdje ko prehladu koja nekad preraste u upalu pluća ali problem nastane, kako je silver rekao, kada se prekrči medicinski sustav. Nek imaš 100000 zaraženih, nek 50 000 nema simptoma uopće, nek 40 000 ima blage simptome, nek 4000 ima jače simptome, a nek je 4000 u bolnici. Od tih 4000 neka 1000 treba respiratore, mi smo u govnima već jer ih toliko nemamo u Hrvatskoj. Kako bi se TI osjećao da tvom bližnjem uskrate respirator, jer jebiga, nema ih. Zato se na početku prve ture često spominjalo "ravni graf" Okej je da se ljudi zaraze ali pomalo da bolnice mogu pratiti broj zaraženih.

Ne virujte svemu šta pročitate na internetu a pogotvo na portalima. Portale, i "prave" i "teoretičare zavjera" sam toliko puta uhvatio u laži da po meni to treba početi kažnjavati da moraju dvaput razmisliti što pišu. Zato u zadnje vrijeme čitam skoro isključivo pendect i bug.
Isto tako ne virujte ni ljudima, svašta će ljudi slagat bez ikakvih razloga, eno na početku epidemije žena iz dalmacije napisla na FB da ima coronu. A nema, zašto je to napisala, ko zna, možda da dobije medijske pozornosti. Ali ugl ljudi lažu, masu, portali lažu, masu, a političari, e oni vjerojatno više ni ne znaju što je istina.

Ovo je pandemija i zajeb je, ko to ne kuži jbg, nezz što reći. Svi su na početku bili ah ta korona, i onda su italija i spanjolska zasrale i tek se onda skuzilo, a u PM mozda ipak nije zajebancija. Da se shvatilo ozbiljno odma u startu kako SARS 1, kritične osobe bi se odmah stavile u karantenu, izolirala bi se žarišta i onda nama država nebi bila u bananani jer bi turizam funkcionirao

Aplikaciju 99% neće staviti oni kao obaveznu, jer ako će praćenje bit obavezno vjerojatno ce koristiti druge metode praćenja ovaca a ne da svako mora poinstalirat aplikaciju.
OuttaControl je offline