View Single Post
Staro 30.07.2020., 11:50   #72
silver_tip
Premium
Moj komp

silver_tip's Avatar

Datum registracije: May 2010
Pa nema razloga da se kljuca... nije nuzno da se ide presiroko u politiku no da je moguce raspravljati bez politike - nije. Situacija u zemlji je zdrastveno pod upitnikom velikim
a politika uz zdr. strucnjake kreira svakodnevnicu. Naravno, mozemo biti pristojniji pa i ja sam. Uostalom, sta kada jednog dana vanzemaljci slete na planet ? Oce administracija foruma reci
nesto tipa: nema to veze sa racunalim pa nemojte ovdje... No kao sto rekoh, mozemo biti pristojniji... svi. @dada-as , nauci se razluciti sarkazam od osobne razine eventualnog vrijedjanja.

Ovo oko corone nije izmisljotina, bar je to moj stav. Gripa ili podvrsta sarsa totalno nebitno, ugroza postoji i za razliku od obicne gripe ljudima treba bolnicki smjestaj. Ljudima trebaju respiratori
u vecoj kolicini nego kad je sezona gripe, to su cinjenice. Dakle radi se o pritisku na bolnicki sustav sto smo vidjeli u Italiji kako je bilo... u jednom trenutku ako nema respiratora ili bolnickog osoblja
dovoljno, prezivljavanje se svodi na osobu koja ima vece sanse, dakle slicno kao u ratu na fronti gdje leze rastepeni ranjenici, prezivi onaj tko ima vece sanse za prezivljavanje ali to je rat, nije mirnodopsko stanje.

U takvim uvjetima vlast mora nesto ciniti ili ide anarhija, bezvlasce, pljacka i neredi jer kada se pojedinac krene boriti za prezivljavanje, bori se sa drugim pojedincem pa ko kaci, kaci...
Zasto nam je slab bolnicki sustav, zasto se manipulira sa brojem zarazenih i zasto se malo testira kod nas ? Pa ne smiju reci istinu... jednostavno ne smiju jer ako se turizam locka ide bankrot drzave.

Ono za otisak prsta sto je netko lupio da netko stoji iznad glave i vise stisni tu, ma daj... hajde na sudu reci da te netko natjerao da stavis prst na zrtvu ? Mislim... vjerovat ce ti i osloboditi te
Taman i da je tako, to je mizerno malen i zanemariv broj glasova, sta ce ici ekipa od 5000 kjudi po RH u potrazi za "prstima" ? Elektronsko glasovanje je vrlo moguce ali vec sam rekao zasto mislim da ge nece biti jos.