View Single Post
Staro 30.07.2020., 09:12   #62
dada-as
Bot Maker
Moj komp

dada-as's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
I dalje ne razumijem zasto neki idu sa osobnim uvredama u ovom i drugim topicima.

ontopic:
Ak se zanemare osobne uvrede evo kolega silver_tip je iznio zanimnljivu stvar, nasi kopriali aplikaciju. Ali mislim da je pogrijesio razlog. Mislim da je razlog kopiranja aplikacije nepoliticki nego pokazatelj da sami neznaju sto bi u ovoj situaciji pa kopiraju druge, ne samo u aplikaciji nego i u vezi maska. Tako malo kopiraju amerikance malo druge europske zemlje, zato smo imali da maske nepomazu, sad pomazu, sad ih treba sad ih netreba.

Kolega domy_os daje preveliko zancenje stozeru i nasim njegovim rijecima "udbasima". Ako su oni krivci za koronu i lazu da bi unistili nase gospodarstvo nije mi jasno zasto to onda rade Trump, i putin. Daleko je gore stanje tamo kod njih. Pogotovo u americi. Slozio bi se sa teorijom zavjere da Trump unistava namjerno svoju ekonomiju a nasi ga vidjeli pa kopirali prije nego sto su nasi to sad zbog toga sto su odbasi ili stogod vec jesu sami poceli raditi.

Tko moze hladne glave pogledat na aplikaciju i na koronu opcenito onda moze reci da je tu i da nitko nezna u biti koliko je ona opasna. Odnosno kod nas nije opasna jer se nije dogodilo nista strasno jos, pitaj taljane, spanjolce, pa slobodno i amerikance i brazilce, prvo dvoje imali smrtne posljedice, drugo dvoje pati od ekonomske krize.

Da je korona laz onda bi barem neke od ovih velesila to iskoristile u svoju korist i govorile istinu i spasile odnosno pojacale svoje gospodarstvu, ali eto najednom svi skupa zajedno tvrde isto od putina, trumpa, merkelice i da sad ne nabrajam dalje. Ako je laz onda netko iznad njih manipulira njima, a tko bi to mogao biti, meni samo pada jedna stvar napamet, a to je bog. Mislim da nitko drugi nebi imao moc sve te zemlje ujediniti u vezi icega, ali eto korona ih ujedinila.