View Single Post
Staro 30.07.2020., 01:14   #53
domy_os
EMP moderator

domy_os's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Čitam ovaj thread i samo se nerviram koliko ispranih mozgova ima. Nije nam ekonomija dovoljna otišla u krasni k.... nego nam treba još i aplikacija da je dodatno uništi? S brojevima zaraženih se debelo laže, ali u plus jer prvo zdrajaju ljude koji imaju obične prehlade i neke desete bolesti, a drugo jer PLAĆAJU ljudima da lažu da imaju prehladu koronu ili obiteljima da je netko umro od nje (čuo iz više izvora).

Zapravo korona i je vrsta prehlade i to je utvrđeno prije 30 godina, možda i više. Niti je to tako lako prenosivo, niti je itko umro od korone. Ovi što su umrli su umrli od kroničkih bolesti ili ih je udario autobus što su i Britanci nedavno priznali (zbrajali ljudi poginule u prometnim nesrećama), a drugi počeli priznavati, a konačno se bude i doktori sa svojim priznanjima da je sve glupost kojoj se ne bi trebalo pridavati previše pažnje.

Citiraj:
Autor dada-as Pregled postova
Kao sto ima sto ljudi sto cudi tako ima i sto pogleda na korona virus, nekom je to opasnonst, nekom nije, netko nosi masku, a netko ko gospodin iz price prije ima krvnu grupu 0.
Gospodin je u pravu, čovjek gradi i ima imunitet koji mu jedini pomaže u borbi protiv virusa, a o tome nitko ne priča. Bitno da se stavljaju maske, tjera da kupuje otrov po trgovačkim centrima, zatvara ljude u stanove da bleje u TV po cijeli dan, ograničava socijalni kontakt i ne znam što sve ne, a sve to dugoročno nosi štetu, puno veću i od moguće zaraze lažnom koronom.

Citiraj:
Autor dada-as Pregled postova
U mojoj zupaniji nema zarazenih pa predpostavljam da ni aplikacija nema neku svrhu osim ako ne putujes van nje.
Da, baš danas sam naišao na to da nitko od cigana i migranata nije zaražen jer ne bleje u TV i nemaju pojma što se događa. Blago njima kad ih nitko ne dira...

Da se vratimo na aplikaciju, funkcionalnost je donekle OK, ali zloupotreba se NE MOŽE spriječiti. Nije samo to u pitanju, problem su i loši testovi. Ne može mi danas reći da sam zaražen, a sutra da nisam. Takvih iskustava ima mali milijon po netu, a i kod mene u obitelji.

Kako je netko već rekao, što ne naprave aplikaciju za osuđene kriminalce, pedofile, ubojice, psihopate i političare možda? Pa da svi znamo i klonimo ih se kada nam budu u blizini, možda ih netko poželi i roknuti? Oni su uništili i još uvijek uništavaju tuđe živote puno više nego tu neki korona virus.

A sad stavite kantu na glavu jer tako kažu udbaši Beroš, Capak ili kako se već zovu i njihov parastožer. Pi*da im materina, nije dovoljno što nam muzu lovu koje ionako nemamo dovoljno za normalan život, nego nam još piju i krv i mozak na slamku.

Nisu slomili u kratko vrijeme. Slamali su godinama, desetljećima pa i stoljećima. Svaka odgledana epizoda Big Brothera, svaki dečko koji ne zna niti promijeniti žarulju, a kamoli uzeti sjekiru i pocijepati drva, svaka cura koja misli da je briga za vlastitu obitelj robija, ali rad za par tisuća kuna u korporaciji 12 sati dnevno blagodat, svako promicanje terora političke korektnosti, svaka podrška promociji svih oblika poremećenosti… Sve to nas je dovelo do ovdje. Korona je samo zakucavanje lopte u gol nakon što je obrana već izigrana i golman odletio u prazno.

Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 + Lenovo ThinkPad Universal Thunderbolt 4 Dock

CPU: Intel Core i7-1165G7 @ 2.8 GHz
RAM: 2 x 16 GB DDR4-3200
SSD: Samsung 970 EVO Plus 2 TB NVMe M.2
LCD: 14" FHD IPS 400nits Low Power
WLAN: Intel Wi-Fi 6 AX201
WWAN: Quectel EM120R-GL 4G LTE CAT12

LCD monitor: AOC AG493UCX
Keyboard: Razer Huntsman V2 Analog
Mice: Logitech G502 Proteus Spectrum
SB: Mackie Onyx Producer 2x2
Speakers: 2 x JBL LSR305