View Single Post
Staro 29.07.2020., 16:57   #47
dada-as
Bot Maker
Moj komp

dada-as's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Da, aplikacije je bas onak polukorisna, ali za krajnjeg korisnika jako malo podataka daje osim ak se pojavi taj alert da si bio blizu. mene zanima jel ona stvarnor adi defaltno ili je moram sam ukljucivat.

A sto se tice komentiranja doktora o tome koliko ima zarazenih moguce je da je doslo do krive interpretacije, svi znamo da je zarazenost veca nego je jer ima ljudi koji nemaju simptome. Ali ako su ti doktori rekli da nasi epidemiolozi imaju u biljeznicama zapisano da je netko zarazen a nisu ga evidentirali odnosno nesto su smuljali da nam sezona ne propadne je u najmanju ruku strasno.

neznam kak spanjolcima nije sinulo, gle ono ode im turizam kvragu. ovaj Trump navodno moderni diktator i moze sve sto pozeli kad gle ono tamo stancaju se ko ludi, Brazil takodjer neka vrsta velikog vodje isto ne laze podatke, ili ako laze onda im neka netko javi da moraju stavit manje brojke nego sto stavljaju. Putin i tako da ne nabrajam.

I sad smo debelo skrenuli s teme, a da se vratimo na nju bilo bi dobro da nam kolega koji ima insiderske informacije napise sto je to vlada i APIS spremali ali su odustali, to je ono sto mene zanima.