View Single Post
Staro 29.07.2020., 14:06   #2028
OuttaControl
Premium
Moj komp

OuttaControl's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Za utičnice od električara savjet rekao je TEM mi nikad nije zakazao, najbolji uloženo dobiveno, a kaže radio je sa svim od indijske do njemačke opreme. Indijske i te kvazi rekao obavezno izbjegavati, on to ne montira osim na inzistiranje vlasnika/projektanta, par puta se istopile.

Za klime imaš masu rasprave u "Dobre Klime" temi ali u pravilu najbolje su Mitsubishi Electric Daikin i Toshiba, Fujitsu je tu negdje kao jeftiniji, Gree se neki kunu neki ne, ali po rejtingu aplikacije na PlayStoreu, imaju najbolju mobilnu aplikaciju i to nešto znači. Ja sa Daikinovom nisam pretjerano zadovoljan. I neodgovaraju na support što je jako bezobrazno od "premium" brenda.

Bojler strujni sam uzeo Ariston jer mi paše slim dizajn-

Pipe sam uzeo voxrot, vidim da nisu nešto, al nisu ni koštale nešto ali su mi jedine bile crne, mjenjat ću ih vjerojatno petu šestu godinu korištenja.

Mehanizme od vrata imam AGB talijanske, smeće. Nezz jel do njih ili je do loše izrade vrata ali vrata se više puta ne zatvore nego što se zatvore.

Laminat sam uzeo u Laser-a nezz koji je al uloženo dobiveno su ekstra.

Pločice sam birao po izgledu ali sve deblje porculanske. U pravilu što su deblje manje uvijanja imaju.

Školjku ne znam koju sam uzeo al mi je dobra rimless je i viseća edit našao: Concepto Feel u feroterma

Geberit basic(uzeo vodoinstalater ja se nisam bunio ne razumim se), njah, nista spesl precjenjen a tipkala ko suvo zlato koštaju(koje se meni svidjelo 3500kn...), valjalo bi i druge marke prigledat.

Namještaj mi je puno ovisio o prostoru i limitacijama, najzadovoljniji sam sa kaučom ali je i koštao toliko. Apsolutno svaka navlaka sa kauča je na čičak i skidiva je tako da se sve može skinit i oprat a jednom i zamjenit. Kauč od 230cm je bio 11500 kn marka je Samoa.

Na tuš kabinu pazi na dimenzije, ako se zove 90x90 to ne znači da je 90cm široka, moja je bila 85cm iako se zove 90, jer je namjenjena za tuš kadu a ne padajuci pod. Morao izmišljati 5 cm produžetka sa plastificiranim alu cijevima sa svake strane jer me prodavač nije upozorio da 90cm ne znači 90cm. Marka je Camargue, dobra mi je.
OuttaControl je offline   Reply With Quote