Nekazem da aplikacija nema probleme, ima ih i sigurno se moze zloupotrijebiti, ali zivimo u doba kada se sve to moze nekako isprogramirati, popraviti.
istina da je polaziste strah, ali neznam zasto bi se bojao straha kada je strah taj koji nam je omogucio sve ovo sto imamo. Primjer, sretnes lava u jungli na 200 metara, sigurno neces ici prema njemu nego od njega...
A cuj, ovo za alkoholicare za volanom i ostale nabrojane nebi bilo lose, samo opet da se to moze kontrolirat i da se zloupotreba svede na minimum. Kako, neznam, no vjerujem da ima pametnih i sposobnih ljudi da to naprave, mozda ne ovog trenutka ali vjerujem da je u skoroj buducnosti moguce.
p.s. ja nisam ni za ni protiv aplikacije, najmanje sam odusevljen njome, ja bi radje htio vidjet mapu sa zaristima sto tocniju i redovito updejtanu, kako GPSom neide onda manualno, mislim da se to u ovom stoljecu moze napravit bez problema, samo su potrebni podaci. A opet i tu se moze napravit zloupotreba pa bio i tu trebala biti maksimalna kontrola.
P.S.S. Evo sad mi je sinulo kako bi se zloupotreba ostavljanja mobitela rijesila, jednostavnim rjesenjem, a to je cipiranjem ljudi, hahaha, sad ce mnogi skociti na zadnje... Ali nemojte napadat mene, ja samo razmisljam naglas.