View Single Post
Staro 29.07.2020., 07:42   #6535
schetz
Premium

schetz's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
@Mario92 Gledam i sebi mobitel manjih dimenzija, moja je trojba , recimo, iPhone SE, s10e , Pixel 4a.

Čisto neka osobna razmišljanja:
iPhone SE pros : podrška, kvaliteta izrade, IP certifikacija , čini mi se i kamera barem za dnevne fotke
Cons: baterija (iako sudeći po recenzijama, mobitel izdrži više od 4 sata SOT što mi je više no dovoljno), mali ekran (pogotovo meni nakon N7plus, ali kako god, stvarno je mići) , no Tasker (vjerojatno mnogima nebitno, meni poprilično bitno)

S10e, da skratim, dobar all rounder , odlične dimenzije i ekran, FP senzor ta trane, meni najbolja pozicija. Ono što mi je recimo problematično, ulazimo u period kad podrška jenjava, koliko god bili bolji nego inače

Pixel 4a: pretpostavke jel, dobra kamera, dobre dimenzije, recimo podrška
Potencijalne mane : prije svega Google QC koji ponekad izgleda loše, možda baterija iako vjerujem dovoljna

Nisam i dalje na čisto što ću sebi uzeti, čak gledam i Nord iako je veći, za slučaj da me Google razočara jer mi se teško odvojiti od Taskera a i nakon što sam se igrao s iPhone 7 par dana, ekran mi je stvarno malen.

Čisto osobne preferencije i razmišljanja da se netko ne lovi ispravljati za svekoliko pučanstvo jerbo svatko gleda kako njemu odgovara
schetz je offline   Reply With Quote