View Single Post
Staro 28.07.2020., 22:21   #436
mkey
Premium
Moj komp

Datum registracije: Sep 2018
To bi ti po meni bila klasična odjava, dakle ovo pod 1.

Danas mi je došla "obavijest o pokretanju prekršajong postupka - opomena po zapisniku broj ..."

Dakle, inkasator (dalje u tekstu smrad) je došao na ulaz zgrade, nije ušao niti je smio ulaziti unuta. Smrad je na parlafonu proveo 30 sekundi i poslan je dalje. To je smradu bilo dovoljno da sastavi zapisnik How yes no. Koja je to šaka jada, bogati.

Dakle, prijete kaznom od 1000kn za fizičku osobu prema članku 47. Zakona o uhljebima na prisavlju.

"Kontrolor je dana 7/7/2020 u 9:45 utvrdio da se na navedenoj adresi ne plaća mjesečna pristojba za: 1 TV prijemnik."

Dakle, morao je doći na adresu da shvati da se dotičnoj ne plaća pretplata. Pune mi gaće od tog utvrđenja. Utvrdio je da se ne plaća ali nije utvrdio činjenično stanje na petom katu iz prizemlja i to izvan zgrade. Možda čovjek ima super uho pa je čuo TV

"Plaćanjem zaostale pristojbe [zaostala TV, zaostala pristojba, sounds legit] po ovoj opomeni (u prilogu) možete izbjeći nepotrebne troškove i prihvaćate da Vas HRT prijavi kao obveznika plaćanja. Uplata je potvrda da pristajete biti obveznik plaćanja, bez vođenja prekršajnog postupka, a koji če HRT obustaviti po uplati ove opomene. Rok za uplatu je 8 dana."

Boldano je ključno. Ne samo da neću platiti tih predmetnih 240KN, nego ću im sutra sročiti jedan sočan mail. Umrit ma ne molat, dosta.
mkey je offline   Reply With Quote