Da ako ima racune da mogu provjerit da li je sve to odradeno. Na "majke mi" ne vjerujem nista. Ovjes nosaci, kocnice i te gluposti radije doma sam slozim pa znam sto sam stavio i da je ok. Plus odradit cu to za pola para koje ce mi netko naplatit. Ove malo zahtjevnije stvari za koje trebas imat dizalicu bi isto radije solo odradio ali ok. Za te definitivno priznajem samo original racune da mogu provjeriti. Po mogucnosti da nije radeno kod Mirka u garazi.
Recimo evo primjer s mojim E90. Auto sam dobio za $2600 i do sad ulozio $350 (bobine, svjecice, amortizeri) u njega da sredim kvarove. Dakle izasao me niti 3k. Sad u ovom stanju auto vrijedi minimalno 5.5k
E36 sam uzeo za $800, ulozio oko $900 djelova, vozio skoro dve godine, napravio 30k i prodao za $2500.
I to sam se sjebao, trebao sam trazit vise jer sam ga prodao prakticki iduci dan
Drugi je par cipela kad uzmes auto koji ti proda kao "bez ulaganja" a u biti je taman pred sve moguca "ulaganja"
Citiraj:
Autor papčić
Lud sam jer ce mi pobjec jedan mk6 2.0 tdi 110ks, 345 000km, 9 godina u familiji, 200 000km prosao Zg-M. Jedini kvar aktuator turbine na 120 000.
|
Ja sam jucer bas bio kod kolege jer ima za prodat Style 65 koje mozda stavim na E90.
Lik je prije dva dana kupio E28 535i, manualac, svi original panei, interijer u odlicnom stanju ima samo jednu pukotinu na kontrolnoj ploci, original BBS Style 5 felge u super stanju i tip ga je platio $3500.
Reko kome si to ukrao bude ga policija dosla trazit

OK ima posla oko mehanike i ima oko 320k km ali ti auti danas vrijede gro para kad se sloze.